Зима

Зима
Пролет

25 август 2020 г.

Оставихме България на мършите

България я блъснахме на земята и позволихме тези мърши да я окалят. Правехме се на неразбрали и обсебени от личното си благополучие...
 

Погнусата на обикновените и почтени българи от управляващите напоследък е постоянна величина. Като събудени от кома се отърсихме и видяхме какво е станало около нас, докато сме спели.

А ние спяхме! 


Спяхме, когато Желю Желев се покланяше на Ран и на Ът. 

Спяхме, когато Лучников създаде закон, с която преразпределяше народните капитали в частните ръце на новите демократи. 

Спяхме, когато изграденото за половин век беше продадено от Костов и компания за жълти стотинки.

Спяхме, когато Сорос дойде с отровните си идеи в България, че даже и ние го спонсорирахме, за да убива българския народ. 

Спяхме, когато Филип Димитров ликвидира селското стопанство в България. 

Спяхме, когато Куневица договори най-неизгодните условия за влизане в ЕС и приключихме с енергетиката и селското стопанство.
 

Спяхме, когато един телохранител ни се представи като перспективен държавник... спяхме. 

Някои за по-удобно избягаха извън България. А сънят на разума ражда чудовищата.
 

Ние, българите, оставихме Родината си в ръцете на мършите. На тези, които вървят след силните в света. На тези, които не се гнусят от нищо. На страхливите като хиени и подли като чакали политици, които Сорос и компания ни подложиха с илюзията за свободен избор.
 

Българи, не се ли срамуваме, когато изричаме името на Левски и гледаме предателя, който ни управлява? Не се ли срамуваме в Народното събрание, в което са стоели едни от достойните българи, да са национални предатели като Каракачанов, Марешки, Симеонов, Простата Кърджалийска П. и прочие същества, които излъчват морална воня? 

Не се ли срамуваме да гледаме как подмокреният тулуп в дънки води военни учения? Не се ли срамуваме, че много български генерали в момента са заслужили пагоните си на колене?
 

България я блъснахме на земята и позволихме тези мърши да я окалят. Правехме се на неразбрали и обсебени от личното си благополучие. Ужасени от необходимостта да направим избор "Свобода или смърт"!
 

Време е мършите да бъдат изгонени завинаги - не само от политиката, но и от България!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар