Зима

Зима
Пролет

6 август 2020 г.

Оставката на Боко е ясна, насреща обаче – само патерици и „нещо“ накупено задкулисно

Онова, което се пъчи и се пъне да се задава като „водачи“, „лидери“ и „организатори“, е толкова жалко и накупено задкулисно, че…


Който още не е разбрал, и се възторгва, че Боко Тиквата утре щял да подаде оставка, значи не е слушал внимателно.

Боко Тиквата в прав текст съобщи днес, че ще подаде оставка, точно и заради това днес измести Севда в партията, и пак в прав текст каза, че правителството ще бъде с нов премиер и ще продължи да работи. А ще продължи, защото парламента си е негов.

Така че маньовъра му да тупа топката ще си продължи.

Отсреща му няма никаква истинска опозиция, изключвайки протестите, които обаче не са политически субект.

Радев фатално закъсня с проект, и вместо това да се случва, макар и без официалното му водачество, ще прави тинтири минтири „стратегически“ изказвания.

Срещу Боко имаме като политически „врагове“ – само патериците МУ – десните сектанти, които се правят на опозиция, и играят с Боко сценки, Слави – патерица, Мая – не знае още на кого не е патерица, Цветанов – кво да коментираме, потрес, късащ единствено от герб, и толкоз. БСП ги пропускам напълно умишлено, щото са пълна боза и така не посмяха да бъдат докрай опозиция на Хунтата на Боко, така че пиши ги бегали…

Ако протеста роди политически проект, като виждам кои са се напънали да го водят, изобщо даже не ми се коментира.

В този ред на мисли, оставката на Боко не е никакъв повод за радост. Онова, което се пъчи и се пъне да се задава като „водачи“, „лидери“ и „организатори“, е толкова жалко и накупено задкулисно, че… Язък за младите, които още не си дават сметка за всичко това. Както не си я давахме ние, когато бяхме на тяхното място някога и скачахме като луди по площадите. Резултатът го гризкаме трийсет години.

Абе, много здраве от гората!



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар