Зима

Зима
Пролет

1 септември 2020 г.

Наша е отговорността да променим историята

Втори септември е критичният ден. Денят, в който трябва да изберем бъдещето!
 

Времената на промени стигнаха критичната точка, в която ние, като народ, трябва да вземем решение как да продължим. 

Дали да се обединим около останалото здраво от народа и безкомпромисно да изрежем със скалпел гнилото, или да продължим безкрайната агония на неподходящи избори на управляващи и унищожението на България.
 

Всеки от нас се надяваше тази горчива чаша на избор да му се размине. Да може да се съсредоточи върху собствения си живот, семейство, кариера и да не се налага да взема страшни решения за съдбата на България. Но чашата няма да ни отмине. Съдбовната точка е достигната и ни остава само да изберем - свобода за България или смърт за народа й! 
Друг избор нямаме.
 

Моят избор е да унищожим тези, които унищожиха България през последните тридесет години, заедно с тези, които със схеми и кукловодство ни насочиха по трънливия път към пропастта, докато ни показваха розови картинки за демокрация и справедливост. Моят избор е смърт за предателите на България /дори и гражданска/. Моят избор е да не допусна, доколкото зависи от мен, нови хиени да се настанят най-горе във властта.
 

Моят избор са чистите духом и моралните, истинските патриоти, които дават и живота си за България и за тях тя е над всичко. Моят избор са тези, доказали във времена на изпитания, че не се блазнят от облаги, а остават верни на морала и почтеността. Моят избор са тези, които са загърбили политическите страсти и имат една партия - БЪЛГАРИЯ!
 

Втори септември е критичният ден. Денят, в който трябва да изберем бъдещето! Не само нашето, а на България! Свобода или смърт!
 

Да живее България!
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар