Зима

Зима
Пролет

2 септември 2020 г.

Борисов, държава в кръв и сълзи ли си разпоредил? Къде си?!

Каква цена си готов да платиш, за да останеш на власт? Да продължиш сделката със задкулисието?
 

Борисов, къде си? Защо не си в Народното събрание? Защо не си при протестиращите? 

Къде си в този исторически ден, когато народът е по улици, мостове и магистрали в цялата страна? Спортни състезания ли гледаш на плазмата или виждаш как подчиненото ти МВР блъска, влачи и обгазява протестиращи?

Това ли е цената да останеш на власт? Да изправиш силовите структури срещу народа? Не е целият народ ли? Но и тези, които са навън са предостатъчно, за оценка на управлението ти. Хиляди не са в София, защото нямат възможност, а не защото нямат желание.

Каква цена си готов да платиш, за да останеш на власт? Да продължиш сделката със задкулисието?

Какви ценности изповядваш? Въобще ценности ли са това?

Докъде ще стигнеш? В редичката на кои политици ще се наредиш? До демократичните или до диктаторите? За десет години ти се постара България да бъде последна по всичко, свързано с качеството на живот и първа по смъртност, болести и корупция. Унижаваш всекидневно милиони българи с поведението си. Не ти ли минава през ум, че други могат да управляват по-добре от теб и ГЕРБ?

В кръв и сълзи ли искаш да потопиш страната?! Това ли си разпоредил?!

Иди си! Имаш чекмедже с пачки, злато и пищов, имаш охрана, платена от гражданите – от какво те е страх? От народа? Нали твърдиш, че си избран от него и той те подкрепя? Излез пред него и кажи какво мислиш.

Само двама политици днес не бяхте в парламента - ти и Пеевски. Това означава ли нещо? Това ли означава, което си мислят всички българи, включително и хора в ГЕРБ?

Премиерът показва как не трябва...

Frognews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар