Зима

Зима
Пролет

13 септември 2020 г.

Oтровното трио: За нас Борисов е не просто зло, а минало

Следващото "Велико народно въстание" ще бъде на 22 септември

 

 

"Преговори с Борисов няма да има, от него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори", обявиха от Oтровното трио. 

Според тях това е легитимният начин на развръзка на кризата в България, и тогава ще има не преговори, а разговори с българския народ, защото той е суверенът и той преценява.

Следващото "Велико народно въстание" ще бъде на 22 септември на площад "Независимост" от 17:00 ч., съобщиха още от Tриото. На същата дата България чества 112 години от провъзгласяването на Независимостта.

По думите им тогава българите ще заявят ясно и високо, че искат своята независимост от мафията, корупцията и подземния свят, "които са с ръцете на Борисов".

"Ние няма да отстъпим назад и няма да променим нищо, независимо от газа, побоите и всичко, което се лее в посока на гражданите и пореста. За нас Борисов е не просто зло, а минало",
заявиха от триото.

"До ден днешен остават тайна данните за ранените граждани, броят хоспитализирани и арестувани по време на протестите. До ден днешен не е ясно и отношението на Борисов към главния прокурор, и защо той е единственият прокурор пребиваващ в покоите на резиденция "Бояна"
, подчертаха те.


 




Няма коментари:

Публикуване на коментар