Зима

Зима
Пролет

22 октомври 2020 г.

Ковидиотите от н-тия ден

Простотията е по-заразна от вируса! Направо епидемия от дебилизъм и простотия ни налегна! И Онуй и генерал Годжи са нейните пророци! 

 

Интересно психологическо проучване си правя лично за себе си. 

Доколко може да накараш някой малоум@ик да вреди на себе си поради липсата на мозък. Като му кажеш: "Скачай", да те пита откъде да скочи! Склонна съм да споря с проф. Иво Христов относно процентът на дебилите, много оптимистично ги е намалил. Повече са! И са по-активни и агресивни. Няма по-страшно нещо от амбициозен ид@@@j.
 

В Пловдив днес бабетки в автобуса нарекли момче "малоумник", защото бил без маска. 

Сега, госпожи, да ви обясня нещо - животът е ценен. На всеки човек. Но неговият тепърва започва и тепърва ще бъде полезен за обществото и народа си. 

Сега ли искате да слага парцал на лицето и да се учи като вас да се подчинява на малоумни изисквания и закони? Сега ли искате той да си мълчи, защото вие не можете да мислите? Кой ви дава правото да съдите тези, които искат свобода и не искат да ги правят на роби? Кой ви дава правото да решавате бъдещето на младите?
 

Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили. Защото простотията е по-заразна от вируса! Направо епидемия от дебилизъм и простотия ни налегна! И Онуй и генерал Годжи са нейните пророци! 

Организирайте си религия - "Ковидиотите от н-тия ден" и ни оставете на мира да живеем. 

Няма да ни затворите устите! Няма да ни направите покорни! Няма да ни принудите да смятаме другите за враг и да стоим на дистанция!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар