Зима

Зима
Пролет

4 октомври 2020 г.

Неблагодарността е тежък грях

Ленчето се врътна като околовръстна шафрантия и започна да плюе там, от където са я издигнали и са й осигурили поста... 

 

Никога не съм харесвала Елена Йончева, заради което и преди година влязох в спорове с мои познати и приятели от БСП, които яростно я защитаваха. 

Честно казано, жена, която толкова години е изтърпяла да живее със СерГейчо, няма как да е читава. Но си мислих, че просто няма да е вредна.
 

Днес адашката показва истинското си лице. Нинова я наложи като водач на листата въпреки съпротивата на някои от БСП. Нинова стоеше до нея и я подкрепяше и на практика я направи евродепутат с прилична заплата. Ленчето обаче се врътна като околовръстна шафрантия и започна да плюе там, от където са я издигнали и са й осигурили поста.
 

Не е почтено. Не е възпитано. Не е честно. Още повече, че след като минаха евроизборите, Йончева не си показа физиономията няколко месеца, въпреки проблемите в България и надеждата на хората, че тя ще направи нещо или поне ще вземе отношение към проблемите им.
 

Българите имаме една хубава поговорка по този случай: "Изтъка си сукното, ритна кросното!". Кой разбрал-разбрал! Затова почтеността и миналото трябва да са чисти и безспорни. На тези, на които разчитаме да работят за България!

Елена Йончева


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар