Зима

Зима
Пролет

2 ноември 2020 г.

Американците гласят следващата коалиция - ГЕРБ, "партията" Цветанов&Борисов и "Демократична България"

Геостратегически американците и руснаците си поделиха "капиите" - за "янките" военните бази, за "братушките" - "Турски поток-2" 

 

Американците си свършиха оперативната работа с протестите - групата "Сорос" на площада, посланичката в кабинета на премиера.

Върнаха в US-отбора президента Румен Радев, своя "стратегически лидер", и вместо "Мутри, вън!" -  резултатът е "Триморие" вътре.

Патронажът на президента Румен Радев на домакинството на инициативата "Триморие" под егидата на ЦРУ и Пентагона ще му осигури втория мандат.

"Янките" вече гласят следващата коалиция -  ГЕРБ, "партията" Цветанов&Борисов и "Демократична България".

Демократическият институт на САЩ работи с партията на Цветан Цветанов и "Демократична България", а Републиканският институт - с ГЕРБ.

Кремъл също е в схемата - президентът ще го играе "троянски кон" при американците, а Борисов си заработи нов мандат за ГЕРБ пред Путин с "Турски поток-2".

Другото е техника - Цветан Цветанов превзема Югозапада на ГЕРБ с Маргините по договорка с Маджо и Борисов и прави пробив в Североизтока със знакови фигури като топ бизнесмена Веселин Василев, който пое региона с корпоративна подкрепа, и с вот колкото Десницата влиза в НС.

"Демократична България" ще си вземе вота в София и големите областни центрове и също ще е в парламента, а Орлин Алексиев от групата "Банкя" ще работи за партията на Слави Трифонов, но в интерес на приятеля Бойко Борисов.

Движението и Делян Пеевски отново няма да са официално в коалицията - на американците им трябва "Демократична България", но премиерът в мандата на ГЕРБ ще е "техен". Както и половината икономика - от Варна до Истанбул и Дубай, и от Бургас до Белград по "Турски поток-2".

Геостратегически американците и руснаците си поделиха "капиите" - за "янките" военните бази, за "братушките" - "Турски поток-2".


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар