Зима

Зима
Пролет

20 ноември 2020 г.

Като няма качество, има количество

Само че количеството не преминава в качество.
Нулата, умножена по което и да е число, води до нула...
 
 
Още двама заместник-министъра на здравеопазването ще си имаме. 
 
Да се радваме на количеството, за качеството е ясно, че две маски на двама човека не могат да разделят. Гербоидната резервна скамейка с калинки се оказа безкрайна. И без съмнение единствените качества са хищничество и алчност. Съчетани с убийствена некадърност и липса на интелект.

Заповедите, бълвани като помия от Министерството на здравеопазването, се бият жестоко със здравия разум и елементарна логика и професионализъм. На принципа залудо да се прави нещо, та да не забележат хората колко са некадърни и как не знаят какво да правят.
 
От март досега много хора умряха яко. Не заради ковида, а заради липсата на елементарна организация в болниците и жестока алчност за усвояване на пари. Тази вечер отново по новините показаха двама души, починали на стълбите на болница в Пловдив, разкарвани като псета по различните сгради и оставени да умрат. От лекари, положили Хипократова клетва... Но виновни няма. Само отишли си напразно съпрузи, бащи, майки, деца... няма виновни на територията.
 
Затова - още два броя калинки. Да си имаме. Само че количеството не преминава в качество. Нулата, умножена по което и да е число, води до нула. Истината за българското правителство!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар