Зима

Зима
Пролет

17 ноември 2020 г.

Къде изчезна Българския мъж?

Николай Хайтов: "Загубим ли България, губим всичко!" 

 

Не зная, дали дойде време да берем плодовете на "демокрацията"  или това е плод на някогашното неправилно възпитание към "маминия" син и "татината" щерка,  но е факт явлението жените днес да са по-активните в живота. 

Иначе няма обяснение, защо точно Българските жени преобладават заминали на гурбет в Западна Европа. Или са първи на протестите..  

Къде се скри Българския мъж?!? Защо не го видях до детето си миналата година, когато месеци наред, майките  на децата с увреждания протестираха на  жълтите павета !?!

Защо шести месец Българския мъж не го виждам на протеста на медицинските сестри, организиран от Мая Илиева!?! Протест, не само заради ниските им заплати както се изопачава от управляващите политици, а заради безобразията които са факт, в родното здравеопазване. 

Безобразия заради закона, дело на Иван Костовото управление. Закон който бе променян #само 96 пъти ! Закон,  който превърна всеки Българин в стока, а болниците в търговски дружества ..

Къде изчезна Българския мъж, когато разбра за безобразията написани в учебниците на неговото дете, които трябва да изучава?

Къде изчезна Българския мъж, когато и днес в "Неделя 150"  "просветния" министър Красимир Вълчев заяви, че "заради оплакване от малкото учебно време на учителите по математика... бил премахнат от учебника Николай Хайтов !?! 

Хайтов, който отдели от живота си години, за да издирва костите и гроба на Апостола!

Хайтов, който написа сценария за филма "Време разделно"!

Хайтов, който имаше мечта да влезе с калашник в парламента, докато беше жив !

Хайтов, който каза: "Загубим ли България, губим всичко!"  

Този Хайтов, е отхвърлен от дебилите на ГЕРБ!!!

А "мамините" нека спят...

Николай Хайтов

 

Славян Николов

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар