Зима

Зима
Пролет

14 декември 2020 г.

Направо обявете масов домашен арест

Много е страшно в криза да те управляват дебили! 

 

Омръзна ми! 

Тридесет години некадърните ни и алчни политици съсипват здравеопазването, докато го докараха дотам, че човек да го е страх да отиде при лекар, а сега вият на умряло, че здравната система била претоварена. И затуй някакъв си световнонеизвестен математик-доктор /а сега де? какъв точно?/ иска сериозно затваряне на хората, защото, видиш ли, здравната им система нямало да издържи.

Защо нас трябва да ни третират като добитък и да ни затварят заради техните грешки, не разбирам и не искам да го разбера. Нито ще толерирам да упражняват идиотията си върху мен. Здравната ви система, значи! 

Защо не виехте, когато управляващите мутри изгониха огромна част лекари, и то специалисти и медицински сестри от България? Защо не се възмутихте, ами мазно се хилехте, когато Главната Мутра се хвалеше, че имаме здравни кадри да даваме на цяла Европа? Защо не скочихте, когато сестрите протестираха за заплатите си, ами ги обиждахте? А сега нас ни обвинявате за вашето малодушие, наглост и алчност?

С това, което се прави в момента, здравеопазването няма да издържи. Защото кадри и условия не се правят за един ден. Но покрай съсипването на здравеопазването, ще съсипят и икономиката и много човешки съдби. 

Съдейки по изказванията на лекари и на управляващи мутри, целта е не да не се разболяваме, а да няма натиск върху здравната система. Бе, вие луди ли сте?!?!

Много е страшно в криза да те управляват дебили! И единственият изход остава съпротивата - силна, безкомпромисна и без алтернатива, защото става дума за живота ни!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар