Зима

Зима
Пролет

28 декември 2020 г.

Къв си ти, бе, тулуп банкянски?

Явно неудобните на властта ще бъдат завлечени насила пред камерите и ще бъдат принудително ваксинирани! 

 

Онуй днес отново влезе в тъмна фаза на заболяването и изригна помия по медиите. 

Разпореди!!! доцент Мангъров публично да бъде ваксиниран. Той бил говорил с него, ама да станело публично. И това с тон все едно разпорежда публична екзекуция.

Този навик на мутрата да се разпорежда на територията, все едно му е лична собственост, а българите - крепостни селяни, ми идва в повече. А с изострянето на заболяването му и психическите му проблеми, поведението му минава всякакви граници на приемливото.

Кой е той? Кой си въобразява, че е той? Че да разпорежда на когото и да било какво да прави? Особено пък ваксинация. И то доброволна, както твърдят?!? Явно неудобните на властта ще бъдат завлечени насила пред камерите и ще бъдат принудително ваксинирани! Ей така, за кефа на откачената мутра, която се чуди как да си поддържа нарцисизма. Явно се изживява като Краля-Слънце и си мисли, че държавата, това е той. Ама не е!

И без това циркът с тези ваксини убеди дори колебаещите се, че е пълна измама. Доста хора, които имаха намерение да се ваксинират, като видяха с какво ги докарват и как ги съхраняват и натрапчивото цирково шоу с боцкането на Ботокса, се отказаха. А сега ОНУЙ РАЗПОРЕЖДА ПУБЛИЧНА ЕКЗЕКУЦИЯ, ОПСС, ВАКСИНАЦИЯ!

Някой съмнява ли се, че ни управлява един психичноболен човек, когото трябва хуманно да освободим от задълженията му /защото все пак ние сме му суверенът/ и да го пратим да го лекуват, макар и състоянието му ми изглежда отчайващо тежко. Но пък с тапицирана стая и розови хапченца току-виж не се влошава. Но да упражнява маниите си и заболяването си върху българският народ, няма да позволим!

Време е да му покажем КОЙ Е ГОСПОДАРЯТ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ! 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар