Зима

Зима
Пролет

10 декември 2020 г.

Кое не ви беше ясно, българи?

Политиката не е място за цървули, които на гърба на народа да се учат. Няма да се научат...

 

 

Вгледайте се внимателно в снимката на Боку-Слънцето. 

Тя е от началото на кариерата му. Преди да управлява държавата. Вие сте виждали тази снимка, както и други снимки на изживяващия се като мафиот посредствен охранител.

Видяхте... и го избрахте! Очаровани от хулиганският му "народен" вид. От това, че единствените силни в онези години бяха мафиотите. Заслепени от мачовските изпълнения, без да видите страхливата същност на мижитурка-психопат.

Мъжете искахте да сте като него, а жените - да са с него. Без да осъзнавате пошлостта, посредствеността и наглостта, излъчвани от "народния" ви избранник.

Извинете, но човек, който е на обществена позиция и се занимава с политика, и който може да си позволи да се развява по анцуг и развлечени тениски или по-лошо - с черен кожен шлифер, по презумпция не става за държавник. След като не може да ръководиш удачно собствения си стил и вкус, къде си тръгнал да ръководиш държавата. Политиката не е място за цървули, които на гърба на народа да се учат. Няма да се научат. 

Този урок го научихме ние. Човек е такъв, какъвто изглежда. Изглеждаш като селска мутра - управляваш като такъв. Изненади няма!

Затова и другите около него са такива. Той просто не се впечатлява от селянията и простащината. Няма капацитетът да ги отличи.

Но въпросът ми е... НИЕ КЪДЕ ГЛЕДАХМЕ?

 
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар