Зима

Зима
Пролет

29 януари 2021 г.

Сашо Диков: Що за наглост е да им сочиш пръст имат ли акъл?

"Тези хора изперкват от власт. Властта ги докарва до разни такива състояния. Визирам Валери Симеонов, протеста на ресторантьорите и пръста, който той показа." 

 

"Първата реакция беше, че е среден пръст. Оказа се, че може би не е среден пръст, а е показалец. Но дори и показалец да покажеш на тези хора, то не е като закана. Посочи си челото и това означава "Имате ли акъл?".

Това заяви водещият на ”ЕвроДикоФ” Сашо Диков по ТВ Евроком.

"Тези хора изперкват от власт. Властта ги докарва до разни такива състояния. Визирам Валери Симеонов, протеста на ресторантьорите и пръста, който той показа", допълни той.

"Съсипвате им бизнеса. Не им е изплатена обещаната компенсация за затворения бизнес. А той отгоре... Да го питаш: "Какво показваш с това, че се показваш от една от стаите на стария партиен дом, новия парламент?" Защо се показваш? Що за наглост е да им сочиш пръст имат ли акъл? Ами, имат акъл, разбира се", каза още той.

"С цялата си наглост Бойко Борисов и останалите, казват че са приготвили програми за 3 милиарда за компенсация. Ами защо не стигат дотам, докъдето трябва да стигнат - до бизнеса и до хората?", завърши Сашо Диков.




Няма коментари:

Публикуване на коментар