Зима

Зима
Пролет

2 януари 2021 г.

Любовни правила за новата година

Рядко се замисляме какво можем да дадем, за да укрепим връзката, да се преоткрием с любимия човек, защото любовта не понася рутината... 

 

В края на всяка година, посрещайки новата, правим равносметка. 

Поставяме си нови цели за здравословно хранене, как да постигнем повече успехи в професионален план, планираме пътувания, желани покупки. Любовта сякаш изостава в нашите списъци. Рядко се замисляме какво можем да дадем, за да укрепим връзката, да се преоткрием с любимия човек, защото любовта не понася рутината. Необходими са ни малки правила за новата година, като това да си помагаме повече или да искаме по-често помощ, а не да вършим всичко сами, да си правим по-често комплимент, да си благодарим по-често.

Вижте още няколко любовни правила, които да приложите във връзката си през новата година.

Правете мили неща един за друг не само на празници

Коледните и новогодишни празници ни карат да се чувстваме приятно, по-емпатични сме. Готови сме да угодим на половинката си с нещо вкусно и любимо, купувайки желан подарък, ставаме по-мили един към друг. За любовта, за изграждането и поддържането на хармонична връзка няма празници и специално време в годината. Нека първото правило за новата година за по-щастлива връзка да бъде това да показвате нежност, всеки ден. Правете си малки изненади без повод. Събудете страстта, интимността под формата на гушкане, целувки.

Отдавайте се по-често на приятни разговори

Това ще ви помогне да се съсредоточите върху положителните качества, които има всеки. Споделяйте мечтите си, дори и да звучат налудничаво. Спомняйте си хубавите мигове, планирайте нови, споделяйте си как другият ви кара да се чувствате, какво още би ви се искало да усетите от вашата връзка.

Спрете да се карате за дребни неща

Понякога сами правим от малкото голям проблем. На ниво битовизми, всеки има своите лоши навици, понякога се случва да объркаме нещо или да забравим по невнимание. Важно е как реагираме в такива ситуации. Дали намираме подходящия тон, за да споделим това, което не ни допада или започваме скандал. Все пак има и малки недостатъци, които се научаваме да приемаме в другия.

Сексът като един от приоритетите

Забързано ежедневие, стрес, рутина... Още едно любовно правило, което да си поставите за новата година е да се свържете отново с половинката си на ниво интимност в спалнята. Ако сексът не е така вълнуващ, има много начини да разпалите страстта, без да очаквате от първия ви опит всичко да е невероятно.

Полагайте всеки път усилия да създадете романтична обстановка, макар и с малки детайли. Не бързайте да стигнете до кулминацията. Наслаждавайте се на всеки миг.

Ритуали преди сън

Едно от важните любовни правила за щастлива връзка е да не си лягаме ядосани до половинката и да сме в леглото по едно и също време. Към тези правила се опитайте да добавите вашите ритуали преди сън. Дали ще си вземете вана заедно, ще си направите един на друг отпускащ масаж или просто ще си споделяте какво обичате в другия, докато си лежите.


Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар