Зима

Зима
Пролет

21 януари 2021 г.

И Слави ни маха от другия бряг

И душите ви са черни като дрехите и татуировките ви, а политиката ви е изплезена в готовност за обслужване на мутрите! 

 

"Понякога отражението в огледалото е по-реално от самия обект..."  - Чеширският котарак от "Алиса в страната на чудесата"


Тъкмо се чудих, кога великият чалгар на територията ще се включи все пак с някаква политическа мисъл, след като цяло лято и есен не благоволи дори да подкрепи протестите срещу бившия си ортак Онуй, и онзи ден СлавитУ изригна в справедлив гняв. Хвърляйки в неистов възторг феновете си, които се възхищават от него, защото много готино пее "Копелета гадни бяхме....".

Та, СлавитУ разбрахме, че бил минал на другия бряг. Или под дъгата, не разбрах точно. Явно е имал някаква идея за мисъл, да се надяваме, че все пак ще внесе яснота. Не, че мен лично ме интересува, защото неговата позиция е ясна - на брега, да не си намокри лапичките, докато намери на чий гръб да се пренесе през реката. Със сигурност не защитавам Нинова, но пък тя има един голям плюс - не е ГЕРБ и не е патерица на ГЕРБ. Но тук не е мястото да разправям какво е можела да направи и не е направила. 

Важното е, че сега всички извън гербоидите и техните патерици трябва да се обединят за честни и прозрачни избори и да предотвратят изборните измами на управляващите. В това няма ляво и дясно, русофили и русофоби, американофили и американофоби. Има почтени хора и мутри. Това са двата бряга на реката, Трифонов!

Явно честността на изборите е на другия бряг, на който СлавитУ  не иска да стъпва, защото е гнуслив. Аз пък си спомням как се прегръщаха с Бойко Борисов. И какво мазно интервю направи с Гешев, с Роско Плювналиев, как ни пробутваше предателката Мадам Йес, за президент. Ясно е, че е на другия бряг - този на мутрите!

Защото по отношение на честността на изборите, наистина има само две страни - братството на почтените хора и мутрите. 

Изборът на СлавитУ е ясен! И душите ви са черни като дрехите и татуировките ви, а политиката ви е изплезена в готовност за обслужване на мутрите!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар