Зима

Зима
Пролет

8 февруари 2021 г.

Лайнари властници. Медийни баджаци. Родители. И 15 годишно момче, дадено за курбан на амбициите им

Радев, разкарай тая малоумна пасмина около себе си, която в буркан е расла и един свестен акъл не може да ти даде!

 

 

„Здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди пред журналисти, че синът на президента Румен Радев – Георги, е бил задържан в събота през нощта заради шумен купон в хостел на столичния бул. „Христо Ботев“.

Да, мога да потвърдя, че това е така, синът на президента е бил там. Повече не мога да ви кажа. Ние не провеждаме разследвания”, каза той пред журналисти в Кюстендил.“



Въх, в някакъв столичен „хостел“ нарушили „противоепидемичните мерки“ тийнеджъри. Задържани били в районното, повикали родителите им, аууу и там бил 15-годишният син на президента Румен Радев. Вчера това го съобщава „ексклузивно“, разбира се, жълтия Пик. Понеже някой от управляващите им го е съобщил на ухо.

Днес пиниза с контролирания пласмент на инфо е легитимиран от здравния ботоксов министър, който „потвърждава“, че там бил и синът на Радев.

„Медийното активно мероприятие“ – за да не го съобщи МВР, първо инфото се пуска на слугинска властова медия, а после управляващите уж „отговаряйки на въпрос“ легитимират контролирано пуснатата от тях „новина“ – е приключено.

И се впускат всякакви квачки, мисирки, баджаци и прочие да коментират уоооу, какъв ти тук ужас – детето на президента нарушавало мерките, де били баща му и майка му. Целта е отработена – пукай по морала на родителите. Уж, съжалявайки детето.

Целият тоя гнусен спектакъл, разбира се, е разигран от лайнарите властници.

Много важно, че били нарушени „противоепидемичните им мерки“! Да им имаме „мерките“ и психопатията с тях, насаждана умишлено от Хунтата! Но това е друга тема.

Гнусотията е и за медийните баджаци, услужливо разкрачени в угода на управляваща Хунта, която е припознала Радев във враг, въпреки че ако  питате нас, не съвсем е така, ама и това е друга тема.

Цялата дандания е заради това, че младите хора нарушили мерките. И пищенето е такова, като че са заклали Боко Тиквата насред мегдана в Банкя.

Отвратителното линчуване на синът на президента продължава да е в ход с изказали се знайни и незнайни „анализатори“.

Но!

Целият тоя случай показва и пълната нефелност на така наречения „екип“ и „пиар“ на президента Румен Радев. Онези, които са го посъветвали да си трае, като бълха в гащи, са за трепане. И за изхвърляне моментално от президентството, стратегическите му клики и тем подобни тъпанарски кръгове.

Нищо страшно, даже абсолютно нормално и задължително бе – точно президентът или майка му, с гордо вдигната глава, да отидат в Районното и да застанат до сина си, изказвайки честното си мнение за така наречените „мерки“, наложени от Хунтата!

Радев не трябваше да се крие като мишка, а да отиде и да прибере синът си, заставайки до рамото му!

Какво като е президент? Той е баща! Какво като го снимат камери, които удобно моментално щяха да бъдат привикани от Властта пред районното? Заставаш до синът  си и искрено, и честно намачкваш тия, дето едва ли не изкарват децата престъпници, щото се веселили и не спазвали „мерките“!

Какво като ще произведеш „скандал“, според „моралистите“ изолационисти хипохондрици?

Радев, разкарай тая малоумна пасмина около себе си, която в буркан е расла и един свестен акъл не може да ти даде! И се дръж като мъж, защото ако не си забелязал, дадоха детето ти курбан заради амбициите си.

А ти пък, заради своите, пропусна да се държиш естествено като родител. И да ЗАСТАНЕШ до сина си.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар