Зима

Зима
Пролет

7 февруари 2021 г.

Изправени и отровени с кого?

Новите спасители ще ни спасяват заедно със старите муцуни! 

 

Нищо ново на сцената на политическия живот. Всичко върви по сценария на кукловодите. 

Без някакво учудване разбирам от лайфа на триото, че ще се явят на избори с регистрацията на Единна Народна партия /на Мария Капон, въпреки, че сега е друга председателката/, Движение 21 на Татяна Дончева и Движение "България на гражданите". Също не е тайна за познатите ми мнението ми и за трите изброени формации. 

ЕНП е партията на Мария Капон, омъжена за евреин. Нищо лошо. Но фирмите им работят с панаири, включително с панаира на Гергов. Включително и фирмите им печелят поръчки от "Пловдив 2019", където се знае, че лично Мамин Тотев посочва изпълнителите.  Капон и Бабикян са близки и не е учудващо, че Капон отново иска включване във властта.

Татяна Дончева доста критикува управляващите. Само, че аз на адвокат на Мултигруп не вярвам много. Може и да не съм права, но заложените идеи а партията й за европейско бъдеще и бля-бля, ме убеждават в евроатлантическия й уклон.

Движение България на гражданите на Кунева... ами повече не искам да ги обиждам. Там нещата са ясни и психодесни.

Особено ме потресе твърдението на Манолова, че в ЦИК били партии на статуквото. Май е забравила, че е била депутат от БСП и това, че на практика ГЕРБ я направиха омбудсман. Значи тя, която предложи чл.417 от ГПК за изпълнителния лист на банките без уведомяване на длъжниците, която предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, не е от статуквото! На очите или на ушите си да вярвам!

Новите спасители ще ни спасяват заедно със старите муцуни! Тъй като не е прилично и нарушава стандартите на ФБ да се псува, ще замълча...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар