Зима

Зима
Пролет

7 февруари 2021 г.

Работи ли, „машината за избори“, Наглецо?!

Колко кеш направи през годините, докато щавеше с тази „машина за избори“ на „пълни обороти“? Къде е кеша? При колко подставени лица? 

 

Цветан Цветанов: „Машината“ за избори при нас работи на пълни обороти. З1 000 подписа в подкрепа на Републиканци за България за по-малко от седмица!

Утре в 9.00 часа се регистрираме в ЦИК и не очакваме там да има опашка…

Социолози, политолози и анализатори, сега е времето да говорите за нас! Иначе след изборите ще ви се наложи да се срамувате, ако го можете…“



Работи ли, „машината за избори“, Наглецо?!

Че как няма да работи?!

Колко КЕШ направи ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, ДОКАТО ЩАВЕШЕ С ТАЗИ „МАШИНА ЗА ИЗБОРИ“ НА „ПЪЛНИ ОБОРОТИ“? КЪДЕ Е КЕША? ПРИ КОЛКО ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА?

Тоя Вълнев, дето го разхождаш като панаирджийска американска мечка, докрай ли ще легитимира кеша, или янките на финала ще го отклонят в друга „линия“, докато на теб ти се налага „да се срамуваш“?

Що за нагла Особена форма на главата си ти, дето хем зад завесата си на „yes“ с Боко, хем си на „договорились“ с Шиши, а за пред публиката уж си им „враг“?

Щото, ако си им истински „враг“, досега ГДБОП, МВР и прокуратурата щяха да те омаат за секунди, точно заради „машината за избори“, дето работи на „пълни обороти“!

При Схемата, която отсега е завъртяна зад кулисите обаче, Схема, идентична на тази, с която години наред се правят избори и години наред ги правеше ти, Схема за това КОИ ЩЕ БЪДАТ ДОПУСНАТИ до парламента, нищо чудно и твоята особена тиква да лъсне там, вместо отдавна да е в ареста.

Накрая обаче, при всички случаи „машината“ на Господ има последната дума.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар