Зима

Зима
Пролет

20 март 2021 г.

Това е смисълът от съществуването на обслужващия персонал – да поеме голямата вина на Господаря вместо него

Сбирките на пенсионерите, обсъждащи непроизведените Ф16, са бебешко мероприятие спрямо мащаба на достъп до държавните тайни на България от чуждите сили... 

 

Заканите на Байдън към Путин се изпълниха - два дни след като американският президент нарече руския си колега „Убиец“, у нас арестуваха група пенсионери с обвинение шпионаж в полза на Русия?! Олеле… 

Шпионирали модернизацията на българската армия. По-специално все още непроизведените самолети, стар модел, Ф16, които САЩ ни принудиха да купим на тройна цена. Не отричам, че е възможно тези Бесни Страшни Пенсии наистина да са се опитвали да шпионират. Може би са могли да нанесат някакви щети на столовата на Министерството на отбраната.

Но виждам, че българските спецслужби нанасят брутални щети на българската държавност, държейки се като подизпълнители на чуждата държава САЩ. Защото САЩ е чужда държава, поне де юре.

Ще повярвам на българските спецслужби, че защитават българския национален интерес, когато арестуват и разследват отговорните служители, допуснали на територията на АЕЦ Козлодуй американския посланик Херо Мустафа. Ядрената централа е секретен национален обект, класифициран тотално. Да се допускат там представители на чужда държава е парекселанс предателство. Вредителство.

Ще повярвам, че българските спецслужби защитават българския интерес, когато разследват сделките по придобиването на Виваком и Нова тв от…. неформалното поделение на ЦРУ Юнайтед груп в лицето на нейния основател Драган Шолак, зад който стои финансовият фонд на бившия шеф на ЦРУ Дейвис Петреъс.

Това е система за тотален шпионаж, дами и господа. В полза на чужда държава. Всички тайни на институциите, на гражданите, включително личните, интимните, клозетните, здравните, икономическите, психологическите мигом постъпват в базата данни на чужди сили отвъд Атлантика. Това са тотални национално-държавни щети.

Сбирките на пенсионерите, обсъждащи непроизведените Ф16, са бебешко мероприятие спрямо мащаба на достъп до държавните тайни на България от чуждите сили, стоящи зад цял телеком и цяла медийна група!?

Ще повярвам на българските спецслужби, че работят за нашия интерес, когато разкрият организирана шпионска група, работеща за неоосманска Турция. Имаме цели две етнически протурски партии, едната от които бе конституирана с явното участие на Анкара. Лидерът й - Лютви Местан, се криеше в турското посолство и търсеше официално закрила там от Ердоган.

Къде са безпрецедентните акции на българските спецслужби по неоосманска линия - арестувани, разследвани, обвинителни актове, съдебни процеси? Няма!?

Ами шпионаж в полза на Германия? В полза на Дания? Принудиха хората от Странджа да си избият добитъка, а позволиха на датска фирма да строи свинеферма там?! Това не е ли вредителство, не уврежда ли икономическия интерес на българите? Не е ли вид геноцид на поминък, респективно местно население?

Биха ли споделили българските спецслужби с какво вреди на родината русофилът Николай Малинов? Казал че иска геополитическа преориентация. Че това е мнение, което споделят повечето българи. Дори статистически е доказано-българите не възприемат Русия за враг. Тя и не е. В момента врагът е САЩ, който открито пречи на нашето развитие, превръщайки ни във военна зона. Съсипвайки ни изключително изгодни проекти като Южен поток и АЕЦ Белене… 

Байдън не може да завладее Русия. Но иска ние, българите, да водим тази обречена битка. Американският президент ви демонстрира какво ви чака – българи ще мачкат българи в угода на американския империалистически интерес. Харесва ли ви да сте негри в глобалистичната плантация на Байдън?

И между другото, ген. Колев, когото цитира прокуратурата като пример за защита на националния интерес, е воювал с казаците през 1916 г. за Южна Добруджа. Същата, която Западът ни отне 1919 г. с Ньойския договор. Защото воювахме на страната на загубилите. Германците.

Сега, братя и сестри от спецслужбите, отново воювате на страната на тези, които ще загубят-този път САЩ. Това е разпадаща се империя. На нея й трябва гигантски враг, който да я обедини. И спаси. Това е Русия. Проблемът е, че тя не може да загуби. Прекалено е могъща интелектуално, военно, ресурсно. Дори Китай няма да го допусне. Защото падне ли Русия, ще дойде ред и на Поднебесната империя. Със сигурност ще загубят такива държави , тип вагиналии, като България. Държава обслужващ персонаж.

Това е смисълът от съществуването на обслужващия персонал - да поеме голямата вина на Господаря вместо него.

Българи глупаци, поради что се срамите да си защитите националния интерес?


Милен Милушев, 24may.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар