Зима

Зима
Пролет

18 март 2021 г.

"Медицинският фашизъм“ си измисли „катастрофа“ за да донареди схемата на наредения мач на изборите!

И на всичкото отгоре – тоя нефелник ботоксов здравен министър изрича БЕЗУМНОТО, че нямало пълен локдаун, защото нямало вечерен час! 

 

ПЪЛЕН ЛОКДАУН!!!

ЗАРАДИ ИЗМИСЛЕНАТА „КАТАСТРОФА“ ОТ ХУНТАТА, КОЯТО ИЗПОЛЗВА КОВИД ЗА ДА ДОНАРЕДИ СХЕМАТА НА НАРЕДЕНИЯ МАЧ НА ИЗБОРИТЕ И ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ПО СЛУЖЕБЕН ПЪТ!

Ботоксовият здравен министър НАГЛО, ОТВРАТИТЕЛНО И БЕЗОБРАЗНО призова политиците да не използвали ковид за политическа кампания, като в същото време самите ТЕ – така наречения слугински „щаб“ на Боко Тиквата използват ковид, за да доубият икономиката, за да мачкат обществото и за да унищожат изборната активност, както и да докарат до тотална страхова невроза гражданите. С абсолютен „медицински фашизъм“!

Затваря се ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЕТИТЕ, освен хранителните магазини, аптеки и банки. Пълният локдаун влиза в сила от понеделник – 22-ри март и ще е 10 дни – точно до изборния ден!!!

И на всичкото отгоре – тоя нефелник ботоксов здравен министър изрича БЕЗУМНОТО, че нямало пълен локдаун, защото нямало вечерен час!

Честито, рая!

АФЕРА ви го каза още преди месеци, че точно така ще постъпи Боко Тиквата и Хунтата му.

Честито и на ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“, КОЯТО СПРЯ ПРОТЕСТИТЕ В УГОДА НА ХУНТАТА, и не смее да обели и лаф против „мерките“, с едно единствено изключение – доц. Атанас Мангъров!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар