Зима

Зима
Пролет

7 април 2021 г.

Боко с пиниз – я да видим кой ще падне в капана

Единственото, което го интересува Боко е откупването му и да не му търсят докрай цаката...  

 

Бойко Борисов: „Имат прекрасна възможност тези, които са антигерб, сега да направят 200 гласа. Ако не го направят, това означават, че искат да хвърлят държавата в хаос. Това ще се върне в обратен знак на изборите.

Като политически субекти, дадохме възможност най-добър резултат – пета поредна парламентарна победа и 14-та общо. Заради тези, които са много гласовити, не можем да се зарадваме, че сме ги победили с 10%.

Тяхната игра най-вероятно ще бъде да предизвикат още хаос. Колегата политик Слави Трифонов трябва да излезе да си поеме отговорност. Най-колегиално го моля да започне да си прави състава на правителството.

Да не дезертират, да не се оправдават, че не им достигат гласове. Ако толкова им е нужно, имам 10 дежурни депутати, които да ги подкрепят. За мен е важно да има стабилно управление в държавата, аз си я обичам“, категоричен бе министър-председателят.“




Боко с пиниз – я да видим кой ще падне в капана. Защото „имам 10 дежурни, които да ги подкрепят“ си означава в прав текст прегръдка с него и ГЕРБ.

Впрочем, писали сме го неведнъж още миналата година – Боко бе наясно още тогава, че няма да е повече премиер, дори на два пъти си беше написал оставката, но го спряха Онези, които въртят Схемата, трябваше им още заради някои сделки докрая.

Единственото, което го интересува Боко е откупването му и да не му търсят докрай цаката. А това не го решава нито Слави, нито десни, нито мутри вън, мутри вътре. Знаете Кой ги решава тия работи.

Така че продължава опита да се доиграе предварителната Схема – „експертно правителство“, пък докогато издържи, не че не са наясно, че ще е за малко. А ако може да „усвоим“ и едни идващи милиарди – аллах керим.

Да видим сега колко новопръкнали се депутати ще се събудят „независими“ и ще падне ли някой в замисления капан.

Иначе реално погледнато следващите избори наистина може да са съвсем различни, предвид предстоящото „дефилиране“ на „новите“ в парламента, което ще бъде гледано под лупа и всяко осиране ще бъде шамаросано на следващ вот подобаващо.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар