Зима

Зима
Пролет

1 април 2021 г.

Не забравяйте кои умишлено допуснаха да се стигне дотук! Гласуваш ли за измекяр, измекяр ставаш!

Знаете ги кои са измекярите, които по един /“не“/волен предтекст, като оправдание, че се покачвали заразените от ковид, спряха протестите, което беше изцяло в угода на Боко и Хунтата 

 

Сега – в прав текст!

Май много бързо забравихте какви неистови усилия се произведоха за да не се стигне до служебен кабинет, който да проведе парламентарните избори!

Тези неистови усилия първо положиха ГЕРБ, Боко и цялата МУ Хунта, но ПО-СТРАШНОТО БЕ, че /“не“/волно така наречените „революционери“, които днес са хукнали да влизат в парламента, НАПРАВИХА КАКВОТО МОЖАХА, също за да не се стигне до предсрочни избори и служебен кабинет. И така поднесоха на тепсия кефа на Боко и компания ТЕ ДА ПРОВЕДАТ ИЗБОРИТЕ.

Знаете ги кои са измекярите, които по един /“не“/волен предтекст, като оправдание, че се покачвали заразените от ковид, спряха протестите, което беше изцяло в угода на Боко и Хунтата и смачкването и на последната надежда за предизвикване на предсрочни избори, които да проведе не управляваща власт, а служебен кабинет на Радев.

Радев също носи своята огромна вина, че се сви като мишок и недовърши започнатия проект, не го оглави и пропиля енергията на улиците и площадите, пропиляване, угодно пак за Боко и Хунтата.

Слави го нЕма никакъв по онова време, а „мутрите вън“ хукнаха да влизат в парламента, за да „събарят Хунтата“, видиш ли ти, каква „революционна тактика“!

Така се стигна дотук – изборите да бъдат проведени под Диктата на Боко и Пасмината МУ, резултатите от които вече отдавна са написани!

Така че, когато се напънете да мислите, ако въобще се напъвате да мислите, съберете две и две и не забравяйте кои УМИШЛЕНО ДОПУСНАХА да се стигне дотук – да няма предсрочни избори, да няма служебен кабинет и сега заедно да се набутат в парламента с „мутрите“, че там да ги… „борят“! И да се радват, че са „спечелили“, с влизането си в парламент, избран с избори, организирани от Мафията!

Гласуваш ли за измекяр, измекяр ставаш!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар