Зима

Зима
Пролет

19 април 2021 г.

Дреме ми за Нахални

А Бай Дърт Педро Фил възмутен заяви, че съдбата на Нахални била несправедлива... 

 

Всички соросоидни медии ни занимават с това, че Нахални правел гладна стачка в Сибир и сърцето му всеки момент можело да спре. 

И не бил доволен нещо от условията, явно соросоидът си въобразява, че на курорт са го пратили. Ами, Альоша, да не беше приемал парички от соросоидите, бре! Можеше и да ти се размине. Да би мирно седяло, не би чудо видяло, както казваме българите!

А Бай Дърт Педро Фил възмутен заяви, че съдбата на Нахални била несправедлива. Явно старческата деменция му пречи да си спомни съдбата на Джулиан Асанж, който за разлика от Нахални, наистина се бореше за свободата... само че срещу великите кравари, което те не могат да простят. Но охотно раздават присъди към чужди държави, които са хванали свои граждани в измяна.

Бай Дърт Педро Фил освен това заяви, че ако Нахални умрял, щяло да има последствия за Русия. Като видях как двата военни кораба на САЩ подвиха опашки и дим да ги няма от Черно море, когато руснаците започнаха учения там, не съм оптимистка, че много ще се стреснат. Може би Путин тържествено и под звуците на военния оркестър ще си го премести в другия крачол, че Бай Дърт Педро Фил не бил доволен от условията в Сибир. На мен пък ми се иска някои от нашите соросоиди да ги изпратим на туристическа обиколка там - нищо лично, само с опознавателна и обучителна цел какво може да се случи, когато прекалиш с продаването на Родината си. 

Но и да заявя, че изобщо не ми дреме какво ще стане с Нахални, дали ще умре от гладна смърт /е, доброволно си гладува, сега няма зорлем да го хранят/, или от преработване, ако трябва с тези нежни ръчички да премести две тухли! Мен ме интересуват българските пенсионери, които за разлика от Нахални цял живот са работили и гладуват зорноволно, защото пенсиите им не стигат. Мен ме интересуват българите, които ровят в кофите за боклук. Мен ме интересува България. А соросоидните парцалчета да се замислят, че колелото се върти и всеки рано или късно, получава заслуженото си!

*Впрочем само на мен ли ми се струва, че нещо бръчките на Бай Дърт Педро Фил, не са много натурални?!?


 Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар