Зима

Зима
Пролет

14 юни 2021 г.

Радев, с какво те държи за топките Пламен Узунов? С бг „П-2“? Или чуждо разузнаване?

Какви трябва да са тези зависимости, че да се „самоубиваш“ политически сам така ритуално?! 

 

Има една масонска ложа „Слънце“, създадена от Георги Гергов в Пловдив. Поне от 15 години тази масонска ложа си е напълно самостоятелна и не общува с никого от другите масонски ложи у нас.

Видни масони коментираха за АФЕРА, че за „Слънце“ терминът „ложа“ даже не е правилно да се употребява. По-скоро – „бизнес клуб“ по им отива. Нещо като П-2 в Италия.

За несведущите П-2 /“Пропаганда -2“/ в Италия действа в края на 70-те години и вербувала служители от най-важните държавни институции.

Законите в България би трябвало да важат за всички.

Както трябва да се декларират потенциален конфликт на интереси в декларациите на лицата, заемащи висши държавни длъжности в част втора „Интереси“, така трябва да се декларира участие в подобни организации като масонски ложи, за да се разбере какви са обвързаностите на лицата, които взимат политически решения, както и какви са възможностите на скрити зависимости и оказване на въздействие върху тях.

В статия на сайта Фрог нюз се цитира разследването на АФЕРА за президентския съветник Пламен Узунов и се добавя интересен детайл свързан с Пламен Узунов – членството му в масонската ложа „Слънце Ориент“ от Пловдив, основана от Георги Гергов, като кадрови център на сегашното служебно правителство.

В тази връзка следва да запитаме членове на същата ложа ли са били през годините:

Румен Радев – президент

Николай Копринков – секретар по вътрешна политика на президента

Сотир Цацаров – шеф на КПКОНПИ

Слави Трифонов – лидер на политическа партия „Има такъв народ“

Петър Мутафчиев – бивш министър на транспорта?

И кои други лица заемали и заемащи висши държавни длъжности?

За Стефан Янев не питаме, защото той се спряга да е от друга „ложа“.

Продължаващото неадекватно мълчание и липса на каквато и да е реакция на президента Румен Радев по отношение на скандала с Пламен Узунов, няма как не доведат до логичните въпроси:

Радев, с какво те държи за топките Пламен Узунов, за да си вкопчен в него като гербова марка, въпреки безобразните гафове в които се напъхва непрекъснато, откакто се е допрял до теб от времето на правителството на Герджиков, та до днес?

Какви са зависимостите помежду ви, преплетени като престилки в бг „П-2“?

Или има влияние на чуждо разузнаване, което не ти позволява да мръднеш този „селски Джеймс Бонд“, както удачно го нарича Сашо Диков в отвореното си писмо до теб, Радев? Какви интереси има това чуждо разузнаване години наред на нашата територия, свързани с канали за дрога и амфетамини?

С какво те държи за топките Узунов, Радев, че премина границите на допустимото, след като службите ти /защото вече са под ваше подчинение и ръководство/ стигнаха дотам да поставят мен под „външно наблюдение“, вместо да заровят нос в онова, което върши АНТИКОРУПЦИОННИЯТ ти секретар?

Какви трябва да са тези зависимости, че да се „самоубиваш“ политически сам така ритуално?!



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар