Зима

Зима
Пролет

25 юни 2021 г.

Мерзавщина! Иване, кажи си защо не смееш да споменеш името Боково?

Каква е тази наглост ти да говориш за служби, когато ти и гнома ти създадохте най-мракобесната политическа ченгеджийница за мачкане!
 

 

Навири гребена един от най-зловещите управленци на България! 

И благодарение на набутаните във властта негови „сектанти“, ухилен, бе реанимиран от Нова телевизия, да лъсне на екрана за да внушава и пласира НАГЛОСТ СЛЕД НАГЛОСТ!

Костов ще дава акъл как да работели и управлявали службите?!?

Костов, който чрез личния си ГНОМ, създадоха най-мракобесната политическа ченгеджийница, мачкаща всеки, който не му ходеше по гайдата!

Костов, ще дава акъл какво да направели службите?!?

Ако по-младите не помнят каква ГМЕЖ и каква ОТВРАТ бяха по Костово и Атанасатанасово време службите, то аз съм го изживяла на гърба си. И не го пожелавам на никого!

Мазно, самодоволно ухилен, тоя тип, който така и не се намери прокурор и власт да го вкара в затвора, този тип, който приватизира мръсно де каквото имаше под слънцето, този тип дава съвети и аха-аха само дето не предложи ГНОМА СИ да оглави ДАНС, например… Въпреки че преди дни точно това чух от топ „опозиционер“ от една „опозиционерска“ политическа сила.

Лаборантът Костов се изказа и за ексглавния секретар на МВР Николай Радулов, който за разлика от него обаче е професор, и забрави някак, че точно той го освободи от МВР, защото пречеше на схемите им и не се вписваше в тях.

Костов не посмя да изрече нито веднъж името на Боко Тиквата, НЕ ПОСМЯ, защото са в една редичка с Боко – като се почне от Славчо Христов и Цветелина Бориславова, Банката, като се мине през КТБ, и още, и още…

Отвратена съм от тази мерзавщина!

Днешните „десносектанти“, всите производни на Командира, навирили се като „опозиционери“, набутали се във властта чрез ахмашки успания льотчик, сега и Костов ни пробутват – ремикс…

Ако в тази държава имаше прокуратура, ако имаше власт, а не винаги задкулисно тайнство, в което се сговарят как единият да не пипа другия, и другият да не пипа единия, този тип от снимката трябваше да е в затвора, а не по телевизията!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар