Зима

Зима
Пролет

17 юни 2021 г.

Безсилие! Готвят отстраняване на новоназначения шеф на СДВР, заради записа с Пламен Узунов!

Безсилието на президента Румен Радев и служебното му правителство достигна ново дъно 

 

Антон Златанов, който бе едно от първите назначения на служебния кабинет, респективно на МВР министъра, като шеф на СДВР  – е на път да бъде освободен от същия тоя служебен кабинет на Румен Радев, разкри АФЕРА.

Вместо да разказа компрометирания Пламен Узунов, Румен Радев и служебното му правителство се съсредоточи да гони с мъст и злоба всички, които осветяват онова, което се случва зад кулисите им.

След като веднага след излизането на записа в АФЕРА, спешно е било обсъждано журналистката Веселина Томова да бъде поставена на „външно наблюдение“, но за тяхна зла участ, Томова моментално „прихвана“ замисленото и го освети в сайта АФЕРА, сега на прицел за освобождаване бил новият шеф на СДВР Антон Златанов.

Безсилието на президента Румен Радев и служебното му правителство достигна ново дъно.

Назначен преди по-малко от месец като директор на СДВР Антон Златанов се готви да бъде отстранен, като иронията е, че той бе назначен точно на 19 май т.г., в деня, в който се е провела скандалната среща между скандално известния екс митничар Петко Петков и главния секретар по антикорупция на президента Румен Радев – Пламен Узунов.

Причината, заради която е на път да бъде шутиран Антон Златанов  – изземването от „мними полицаи“ на записа от охранителните камери на пицария „Виктория“ на бул. „България“ в София, който разкри срещата на недосегаемия Пламен Узунов и компрометирания митничар Петко Петков.

Както е тръгнало, лицето Пламен Узунов, който и без това кадрува навсякъде, най-паче в МВР, службите и Митниците, може да ни пусне и „наказателни бригади“ да ни пребият, уж „случайно“ някъде.

Вместо МВР да се занимава с идващото по изборите, като схеми за купуване на гласове и фалшификации, не само че нищо не направи за да промени онези, които опъват чадър върху схемите, а единственото, което върши е да гони карез, заради гербовата марка на Радев – Пламен Узунов.

Радев, спри си „гавазина“, един Цветанов го преживях/ме/ и тоя ще мине и замине, но завинаги ще ти виси на ревера като мръсно петно!

Антон Златанов


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар