Зима

Зима
Пролет

17 юни 2021 г.

На дела Радев е премерен в артикулациите си, сдържан в посланията си русофоб

Ако цената на проветрението на държавата е тотална загуба на независимост и превръщането ни в индиански резерват, това е престъпление срещу държавността... 

 

Всичко е прекрасно с президента Радев и служебното му правителство... с изключение на крайния им слугинаж на САЩ. 

В деня, в който Путин и Байдън се срещат в Женева за намиране на вектор за сътрудничество, нашият президент провежда сгледа  с посланиците на ЕС, на Швейцария и на САЩ. Основното му послание е създаване на правна рамка за сътрудничество на санкции по американския закон Магнитски и др. подобни извращения, налагащи  американска юрисдикция над суверенни държави. Казано простичко, подчиняване на българското законодателство, българската финансова система, европейското законодателство и европейската финансова система на държавата САЩ. Която дори не е член на ЕС. Присъствието на швейцарския посланик е ясно-относително независимите швейцарски банки  да попаднат под американски ботуш в по-пълна степен. Казано директно, анексират ни със съдействието на президентската институция.

Всички лафове, че Радев е агент на Москва, са турбо хитра пропаганда, която трябва да държи в заблуждение многото приятели на Русия у нас, гласуващи за Радев с илюзията, че той е русофил. Дори аз, типичният Тома Неверни, се самозаблуждавах  повече от година. Нищо подобно. На дела Радев е премерен в артикулациите си, сдържан в посланията си русофоб. Систематично играе срещу взаимоизгодното сътрудничество с Русия. Всички русофили, гласуващи за него, са в дълбока, добре поддържана заблуда.

Но това не е най-страшното. Най-страшното е, че Радев играе срещу остатъчната българска независимост, след като ни вкарва под американска юрисдикция с искането да правим правна рамка, подчиняваща ни на американския закон Магнитски. Този закон не е глобален, защото не е гласуван от ООН. Нито от парламентите по света. Този закон си е чисто американски, измислен като привидно антикорупционен инструмент за анексиране на колонии като България. И на всичкото отгоре не бори корупцията, а я закриля. 

Кого удари в България "Магнитски"? Братя Найденови, т. нар. Цеки, бившите съдружници на Божков, които дадоха сигнал срещу... него, че не плащал необходимите данъци. "Магнитски" удари и самия Васил Божков, който даде сигнал, че Борисов и партията му Герб го рекетират да плаща подкупи, за да оперира лотарията. "Магнитски" не удари нито един взел или взимащ подкупи!!! Пеевски, майка му, мениджърите им и съдружниците им не са взимали подкупи, защото не са били в изпълнителната власт. Само са давали. И са наказани. Но взелите подкупи са чисти!? Защо ли? Ами защото Борисов се откупи с наши пари - даде 2 милиарда и 200 милиона с опция за още доплащане за 8 ковчега Ф16 Блок. Самолети на чертежи. Въздух. Гол РУК.

Да, Радев и служебното му правителство вършат страхотна работа - разкриват невероятната корупция при властта на ГЕРБ. Уволненията на калинките са правилни. Но ако цената на проветрението на държавата е тотална загуба на независимост и превръщането ни в индиански резерват, това е престъпление срещу държавността. Подчинението ни на САЩ води до загуба не само на държавност. Задава се и загуба на история, на език и на кръв след заплахата на Байдън да санкционира всеки, който се противопоставя на евроинтеграцията на Западните Балкани. В частност на Северна Македония. Явно под диктата на САЩ, подплатен с правна и финансова рамка, македонците ще бъдат приети в ЕС, грабейки история, език, земя и кръв от превърнатата в индиански резерват Майка България. 

За джендъризъм, педофилията, Диктатурата на малцинствата и цветния расизъм да не говорим. Подразбира се, че Слави Трифонов, Христо Иванов и Мая Манолова  ще ги инкорпорират в територията. БСП няма да ги спре. Там командва Херо Мустафа. Приятелството с Русия в социалистическата партия е забранено под сурдинка. Червените депутати ще слушкат. И ще папкат. 

Червеният електорат е най-големият майтап в световния цирк. Тези странници се афишират за русофили, а гласуват като русофоби за НАТО и за американски военни бази. Изживяват се за социалисти, а гласуват като капиталисти за  неолиберален див глобализъм. Претендират, че са патриоти, а работят за неоосманизма, подчинявайки се на ДПС поне 15 години.

Да се смееш ли, да плачеш ли... Най-тъпият циганин постъпва най-умно - гласува срещу 50 лв. за който плати. Печели ежемесечен бонус социални, майчински, безнаказано беззаконие, правна помощ от Хелзинкския комитет, безплатно здравеопазване в Пирогов...

Да живее демокрацията! 


Милен Милушев 

Няма коментари:

Публикуване на коментар