Зима

Зима
Пролет

15 юли 2021 г.

Слави извади от хастара алчните за власт и се връткат на караминьол. Долна история.

Това са им истинските личица на тия набедени за „нова алтернатива“ – всичките до един зинали за постове и власт... 

 

Ако нещо не може да се отрече на Слави и Онзи, който дирижира зад него, е прелестния начин по който показа личицата на алчниците от така наречените „партии на протеста“. Колко са „протестни“ тия лица, това е отделен въпрос.

В разстояние на 48 часа тия мили ни гугутки се врътнаха на караминьол поне три пъти.

Преди обявяването на правителството на Слави, Слави го обичаха всички и всички му се мазнеха с филипики, усуквания и прочие. Само и само да се закачат за него и докопат властовите столчета.

След като Слави обяви правителството си, всичките тия, гракнаха в едно срещу Слави и о, Боже, не в името на държавата и народа, а просто защото Слави и Онзи, който дирижира отзад, ги зачеркна от раз. И осъзнали, че могат да останат извън властовата поста, тия „протестни“ гугутки завиха злостно и на умряло срещу Слави.

Само час след като Слави обяви, че сменя предложения от него премиер и променя част от правителството си, същите тия „протестни“ алчници хоп-троп от „Долу Слави!“, заръкопляскаха „Браво, Слави!“, даже още преди да са чули новите кандидатури, като тая на снимката, дето е готова да се разчекне на кол, само и само да докопа повече власт и кинти.

Това са им истинските личица на тия набедени за „нова алтернатива“ – всичките до един зинали за постове и власт. И ако нещо добро се случи около пируетите на Слави е това, че за пореден път им лъснаха истинските физиомутри.


 Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар