Зима

Зима
Пролет

31 юли 2021 г.

Тошко, не е необходимо да си полицай, за да ровиш! Акъл, бекграунд, усет и рефлекс се искат!

Когато Съдбата те е турнала като овчарчето Калитко на върха – да управляваш държавата не може да пускаш хора, за които уж нищо не знаеш... 

 

Тошко Йорданов по Нова телевизия по повод „иди ми - дойди ми“ за Асен Василев, Николай Василев, Петър Илиев, Пламен Николов и... последният да затвори вратата:

„Пламен Николов ще управлява – висш мениджмънт като една фирма…

Ние полицейска организация ли трябва да сме, че да проверяваме всички…

Президентът също не е ченге по душа… Ние не сме полицаи да ходим да ровим…“


Абе, Тошко, не е необходимо да си полицай, за да ровиш! Трябва акъл, бекграунд, усет и рефлекс да имаш, когато си тръгнал да предлагаш хора не да продават семки, а да управляват държавата!

Да се представяте за малоумници, които не четат, освен да четат единствено себе си, и невчасници, които нищо не знаят за никого, щото „не сме ченгета“, е толкова тъпо, колкото да кажеш в ефир: „Сега на тая ше и еба майката!“

Апропо, припомням, че тая псувня бе изречена от Тошко в деня, в който пуснах снимките на Бойко Борисов с пачките и кюлчетата и от тв 7/8 се насраха от шубе и се отметнаха от поканата, която ми бяха отправили, щото... щели да ме арестуват като съм отидела в телевизията. Това го уточнявам заради „храбростта“ срещу Боко и Хунтата му, ако някои са забравили колко „смели сърца“ бяха Тошко и компания. И понеже Тошко и тази сутрин се изръби, че нито един журналист не бил задал въпрос на Борисов че бил пожарникар и идвал от СИК, а управлявал държавата 11 години. Докато ти, Тошко и компания, правихте пачки и не смеехте да гъкнете срещу Борисов години наред, ние не питахме, а направо громяхме Боко Тиквата. Анадънмо?!

Когато Съдбата те е турнала като овчарчето Калитко на върха – да управляваш държавата не може да пускаш хора, за които УЖ нищо не знаеш и да обвиняваш журналистите, че вадели „небивалици“ или неща, които ти УЖ сега ги разбираш.

Ами щом чак сега ги разбираш, значи и за уй не ставаш! Значи не си си направил труда да провериш някого, на когото поверяваш държавата, или просто този някого са ти го пуснали отнякъде и като му цъфнат кирливите ризи почвате да мажете след дъжд качулка.

Не е необходимо да си ченге, но помага, Тошко. А ако ченге е мръсна дума за тебе, да бяхте направили един екип от истински разследващи журналисти, които да ви дават акъл кой кой е.

Всичко останало е бляботене алафрангата и удари във въздуха.

Защото дори и „висш мениджмънт“ да правиш като във фирма, ПРОВЕРЯВАШ лицата, на които даваш власт и доверие във фирмата. Ама не само проверяваш дали могат да са послушни като пуделчета на бигбоса.

Ние защитаваме докрай нашите хора, вика Тошко по отношение на Петър Илиев. Ок, пич, ама да не стане като льотчика с Пламен Узунов – да защитаваш, само защото си зависим от нещо?!

Аре, остани си със здраве и по-полека с тая фиксация с журналистите, че издава истински фройдистки комплекс, че там при вас никога не сте били и никога няма да бъдете истински журналисти. Даже и хабер нямате какво значи това.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар