Зима

Зима
Пролет

23 юли 2021 г.

Вие сте униформени и не го разбирате! И то доброволно!

Големият враг сега е вътре в душите, откъдето призовава за деградация на дух и тяло, извращение и опорочение на всичко свято в човека... 

 

За западните народи, които не са живели 45 години тоталитарен социализъм, разбирам да се хващат с лекота на въдиците на сегашния глобален тоталитарен концлагер. 

Ама за българите, руснаците и всички от Източния блок това изключително много ме учудва, защото каквото се случва, е същото, което правеха и тогава.

Просто е изумително как българите все още продължават да не виждат колко много ЕС прилича на СССР. Но друга ми е мисълта.

Всички със съзнателен живот в соца помним един милион наредби, забрани и списъци, които регулираха живота и след това тези неща се изтриха като с гума и изчезнаха от живота ни. И сега така ще стане с демократичната тоталитарна диктатура на Дълбоката държава. Всичко това, което готвят сега, рано или късно ще изчезне сякаш не го е имало! QR кодове, карантини, зелени коридори и пропуски – всичко това ще изчезне! Но ваксините ще останат в човешките тела завинаги. То това е и целта – ваксинирането, а не спасението от вируса. Запомнете!

Специално искам да обърна внимание на факта, че в новата си книга, Богдана Карадочева и Стефан Димитров признават нещото, което се явява истината за времената. И то е, че КОМУНИЗМЪТ БИЛ СТРАШЕН (според тях), НО БИЛ ИСТИНСКИ ЖИВОТА, А СЕГА НЯМА КОМУНИЗЪМ, НО ЖИВОТЪТ Е МНОГО ИЗКРИВЕН.

Е, радвам се, че дори те са прозрели за каква измама става дума! Че демокрацията донесе в пъти по-лоши и страшни явления от комунизма. Който беше външна система, засягаше телата, но не засягаше душите, те и свободно се развиваха. Музиката беше жива и истинска, храната, образованието, културата, човешките отношения, околната среда и обществената среда беше пълна с живи хора и живот. Да, нямаше банани и не се ходеше до Милано на шопинг за бала. Докато сега телата са свободни, но тази тоталитарна капиталистическа мафия засяга душата и там вреди! Храната е изкуствена, хората, музиката, забавленията, общуването, телата са изкуствени, живот няма, има само консуматорство.

Ето я голямата разлика и аз вярвам, че хората могат да я осъзнаят, не за да връщаме комунизма (той ще се върне на бял кон и без нас), а за да се спасим от опиянението на демокрацията. Разбирате ли, големият враг сега е вътре в душите, откъдето призовава за деградация на дух и тяло, извращение и опорочение на всичко свято в човека, изкривяване и оцапване на всичко.

Така че не ми се мисли какво ги чака западните! Те от тези лапи трудно ще излязат. Но ние не сме като тях и в това е смисъла. Спомнете си всички ограничения и не позволявайте същите сега!

На младите тук да кажа.

В соца носехме униформи и ги ненавиждахме!

Сега вие носите униформи доброволно, приемайки унификацията, която ви налагат в пОла, в дрехите, в яденето и забавленията, в културата и всичко.

Вие сте униформени и не го разбирате! И то доброволно! А ние с отвращение ги носехме, ама като се приберем ги хвърляхме и си слагахме други дрехи и забавления. А вие сега сте постоянно с униформи и се радвате.


Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар