Зима

Зима
Пролет

31 юли 2021 г.

Абсурден е начинът, по който ни го подхвърлят - като за бог да прОсти

Импровизациите в политиката носят определен риск и е логично хората (а още повече - политиците!)  да подхождат към тях с недоверие... 

 

Важно е да разберете, че възраженията не са срещу Пламен Николов лично, вероятно е свестен човек! 

Абсурден е начинът, по който ни го подхвърлят - като за бог да прОсти.

Ей, така - да има. 

Импровизациите в политиката носят определен риск и е логично хората (а още повече - политиците!)  да подхождат към тях с недоверие. Дори и да подозираме, че са планирани "импровизации".

Избирателите може да приемат всяко ново лице, когато номинацията е добре обоснована и аргументирана. Предварителните разговори са затова - да бъдат обсъдени общи бъдещи действия с отговори на базови въпроси: какво, кога, къде и кой? Евентуално, ако има разминавания - и въпросът "Защо?".

Но когато номинацията е не просто анонимна, а и старателно пазена в тайна до последната секунда, влизаме в съвсем други  хипотези, най-невинната от които е "това е моят премиер, ако не ви харесва - имам и други". 

Не е нужно да си опитен политик, за да допуснеш,  че с така заявените практики,  когото и да нарочат Слави и Сценаристите зад него за премиер, не той ще управлява. Главната буква на "Сценаристите" е умишлена, нямам предвид сценаристите на шоуто. 

Ето, това разбират нормалните хора с що годе запазени политически рефлекси. 

Иначе, Пламен вероятно е чист и почтен, видимо амбициозен и много, много изненадан човек. 


 Весислава Танчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар