Зима

Зима
Пролет

8 юли 2021 г.

И Адът идва след него...

Слави Спасителят върло се придържа към мантрите за ЕС, НАТО, мрази Русия и е възмутен до дъното на душата си, че Орбан не допуска унгарските деца да бъдат развращавани от прайдове. И тоя ще ни спасява! От кого? 

 

Опитвах се да се сдържам да критикувам по време на кампанията Има/няма такъв народ, но последното интервю на Слави Трифонов пред "Льо Монд" премина всички граници на разумното. 

Поредният "спасител" на България иска ЕС да стане една държава, а не съюз от различни държави, тоест на практика Слави иска България окончателно да загуби своята самостоятелност и да се превърне в щат на Брюксел. Подобно нещо граничи с държавна измяна и е откровено българоубийствено. 

Слави Спасителят върло се придържа към мантрите за ЕС, НАТО, мрази Русия и е възмутен до дъното на иначе бездънната си душа от това, че Орбан не допуска унгарските деца да бъдат развращавани от прайдове. И тоя ще ни спасява! От кого? Най-добре е да ни спаси от себе си. Объркан човечец, неуспял дори семейство да създаде, се опитва да оправи държавата, след като не е успял да го направи със собствения си живот.

Знам, че много хора харесват Слави Спасителя. От същият вид, които харесваха Боку Спасителя. В представите им смел мащабен мъж се появява като Крали Марко на бял кон и започва да ги спасява, спасява и спасява... докато те слушат чалгарско-патриотични песни и просълзени на три ракии мечтаят за България на три морета!

Време е българите да повярват в национални идеали, а не в спасители, на които всякакви безумия им се прощават, защото били готини. Време е да харесваме идеи, и да изискваме от политиците ясни позиции. 

И въпросът не е дали искаме Слави Спасителя да ни спасява. Искаме ли България да престане да бъде държава и да се влее в някаква безумна държава, контролирана изцяло от Брюксел и без да има правата дори на колония? Искаме ли еврогейския съюз да е нашето бъдеще? Искаме ли НАТО да напада български цехове и да ни въвлича в безумни войни? Искаме ли загубата на български суверенитет? Искаме ли децата ни да бъдат учени, че да си амбриаж е най-нормалното нещо на света? Искаме ли в първи клас децата ни да учат за Мравин? Искаме ли прайдове пред очите ни? Искаме ли различните да имат повече права от нас? 

Отговорете си на тези въпроси. А след това решете дели имате нужда от спасители или от малко здрав разум!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар