Зима

Зима
Пролет

19 юли 2021 г.

Дяволът носи Prada. Но ангелите се обличат в Ralph Lauren.

Дейвид Бекъм - безупречно лятно облекло, вдъхновено от модния бранд... 

 

Спортният шампион, образец за мъжки стил и характер, обичан от модните марки - Дейвид Бекъм, е забелязан на 9 юли 2021 г., в последните дни на тенис турнира в Уимбълдън.
 

Бекъм е решен изцяло в Ralph Lauren - лятна колекция Lauren Purple Label - с бял двуреден копринен и ленен блейзър, съчетан с тъмносин панталон, копринена вратовръзка и риза на райета. 

Едно, бихме казали, безупречно лятно облекло, вдъхновено от модния бранд. Екипировката се допълва от чифт слънчеви очила с метална рамка от колекцията DB Eyewear и кърпичка на точки, акцент в джоба на сакото. Перфектен завършек на цялостната визия.
 

Тази година се отбелязва 16-тата годишнина на Поло Ралф Лорън като официален представител на шампионата Уимбълдън, обличащ всички съдии и служители на съда.
 
За честването на турнира, Поло Ралф Лорън, в сътрудничество с британския Vogue, бяха домакини на декадентен обяд и традиционен следобеден чай с някои VIP гости и известни личности от света на модата и шоубизнеса.
 
Сред гостите се откроиха европейският главен редактор на Vogue - Едуард Енинфул, британският изпълнител на песни FKA Twigs, моделът Прешъс Лий и актрисата Сиена Милър.
 
Наскоро, по повод друго спортно събитие, бяха забелязани Дейвид Бекъм в компанията на сина си Ромео, изпъкващи отново в ослепителен стил. Двамата бяха заснети заедно на стадион "Уембли"по време на мача Англия-Германия от футболното първенство на УЕФА Евро 2020.


Highviewart.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар