Зима

Зима
Пролет

24 август 2021 г.

Отказвам да участвам в тази лудост...

Никой не знае какво точно е свършил с точност, но всички повтарят като обезумели, онова, което им налага агресивната кампания 

 

Отказвам да участвам в тази лудост...

‼️Защото ни е налагана твърде агресивно. Когато това се случва работата не е чиста.

‼️Защото помня как ни наложиха Баце по подобен начин, но дори и тогава не беше толкова агресивно. И въпреки това 12 години бяха нужни, за да го изхвърлим. Тука работата върви на повече.

‼️НИКОЙ не знае какво точно е свършил с точност, но всички повтарят като обезумели, онова, което им налага агресивната кампания.

‼️Защото, когато видя, че дори основният закон на държавата няма значение и всички се опитват да го заобиколят, работата е тръгнала на разсипия и лошо ни се пише.

‼️Защото не преценявам някого по хубавата муцунка и усмивката от 32 зъба. Те обикновено са продукт на внимателна, упорита и скъпоструваща работа на пиари.

‼️Не мога да се примиря с факта, че стоенето на площада, нощните дежурства по палатките, боя който ни хвърлиха, обществената енергия се отъждествяват от изкуствено създадена фигура, зад която стои ОЛИГАРХ.

‼️Когато видя, че една фигура събира около себе си всички осъществени и неосъществени службогонци и властогонци, независимо, дали са личности или политически сили, мен не ме търсете там с харесването и подкрепата. Това дето ще се случва няма да е добро.

‼️Стигне ли се до създаване на побеснели орди лелки и чичковци, кланящи се на някакъв Бог и опитвайки се да го качат на пиедестал работата сме я върнали 12 години назад, само личността е друга. 

Хейтът не ме притеснява. Тъкмо напротив! Ще бъде доказателство за опасенията ми и за това, че съм права.


 Валентина Милова


Няма коментари:

Публикуване на коментар