Зима

Зима
Пролет

25 август 2021 г.

Умнокрасавитетът не понася родолюбието

Те не понасят националната идентичност и верността към Родината. Те не харесват хора, които защитават народа си. А са хлъзгави и мазни с евроатлантическите си ценности, докато всъщност думата за тяхната дейност е една - предателство!

 

 

С голяма доза задоволство днес установих, че флагманът на либерастката и психодясна мисъл у нас - "Дневник", е публикувал статия, в която остро критикува лидерът на Възраждане Костадин Костадинов, че "наричал българите "биомаса" и искал да ги прати в урановите мини". 

Всъщност, при прочит на написаното от него, веднага се установява, че става дума не за българи, а за американските подлоги в България, което, съгласете се, е съвсем различно. Няма народ, който да уважава и да не наказва националните си предатели. И думата "биомаса" е прекалено уважителна за подобни твари. 

Умнокрасивитетът с основание е притеснен. Американците нямат навика да си защитават лакеите, когато се оттеглят. Или когато лакеите се провалят. Оставят ги на собствената им съдба. Както и си е редно. Но да натякваш, че си засегнат от публикацията на Костадин Костадинов, означава, че сам да си признаваш, че си предател и те притесняват думите му. Защото той говори точно за националните предатели... та всъщност защо сте притеснени, умнокрасиви либерасти????

А сега да погледнем въпросът с урановите мини. По заповед (неофициална) от Козяк, урановите мини в България бяха затворени, въпреки важността им за националната ни сигурност и отбрана. Също както ни накараха да си нарежем самолетите, за да ни продават сега чертежи за почти три милиарда лева, платени авансово. Та малко е в сферата на фантастиката да ги отворим, докато сме американска колония.

Разбираема е паниката на умнокрасивитета. Те не понасят националната идентичност и верността към Родината. Те не харесват хора, които защитават народа си. Те не харесват истината. А са хлъзгави и мазни с евроатлантическите си ценности, докато всъщност думата за тяхната дейност е една - ПРЕДАТЕЛСТВО!

А в полагането на общественополезен труд лошо нЕма! Явно умнокрасивите политици не са свикнали да полагат какъвто и да било труд. Освен да натискат бутончета и да усвояват грантове от Сорос и "Америка за България".

Всъщност аз бих била по-крайна за американските подлоги в България. Защото от време оно се знае как се постъпва с предателите...



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар