Зима

Зима
Пролет

22 септември 2021 г.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов ще се кандидатира за президент

Президентът Румен Радев не отстоява националните интереси, а по същество продължава политиката на Бойко Борисов, обявиха от партията 

 

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов ще се кандидатира за президент. Решението на изпълнителния комитет на партията беше обявено от Николай Дренчев.

"Националният комитет на партията реши да издигне свои кандидати, защото е крайно време България да има един достоен и независим от външни фактори и посолства държавник", посочи Николай Дренчев от "Възраждане".

Кандидатът за вицепрезидент ще е адвокат Елена Гунчева, съобщиха още от партията на пресконференция.

"България има остра нужда от президент, който да защитава националните интереси", заяви от своя страна зам.-председателят на партията Цончо Ганев.

Кандидат-президентската двойка Костадинов-Гунчева не присъства на пресконференцията.

От партия "Възраждане" очакват техният кандидат за президент да стигне до балотаж.

Президентът Румен Радев не отстоява националните интереси, а по същество продължава политиката на Бойко Борисов, обявиха от партията.

Според "Възраждане" сферите, в които сегашният президент Румен Радев не отстоява категорично българския интерес, са въвеждане на еврото, пандемията от COVID-19, енергийната независимост, както и наличието на американски бази в страната.

От "Възраждане" също така са сигурни, че ще влязат в следващото Народно събрание, както и че ще отидат на втори тур на президентските избори.

Костадин Костадинов

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар