Зима

Зима
Пролет

16 септември 2021 г.

Маскирани като нинджи с черни маски, същите, без двамата остапбендеровци

Т@к, музика и вести, този път не от Боко Тиквата, а от Румен Радев... 

 

Маскирани като нинджи, с черни маски, начело с Румен Радев, служебните му министри изслушаха химна.

Румен Радев изчете това, което било свършило служебното правителство, според него. Това, което изчете бе смешка, защото бе представено като окончателно завършено и извършено, като че ли правителството е векувало, а не е било за три месеца. Повечето от изреченото бе брутално преувеличено или напълно невярно.

Медиите щели да ги ругаят, щели да им стоварват греховете на старата власт, ама служебните му министри били прекрасни. С една дума всички ще са им виновни, щото те са великолепни.

Изобщо „укрепване на държавността“, рецитира Радев. Какво „укрепване“, като на реален терен се случва пълна мимикрия, не е важно, важното е синергията с дневния ред на САЩ да върви.

„Новото“ служебното правителство е старото.

Кирил Петков и Асен Василев ги няма, защото ще правят партията на Румен Радев.

Даниела Везиева, бивш кадър на ГЕРБ, служебен министър на икономиката, Валери Иванов Белчев – служебен министър на финансите от правителството на Герджиков – ги заменят.

Нито един от министрите, които сътвориха купища безобразия, не бе сменен, като Кацаров на първо място.

Радев изчете и клетва, която министрите му повториха. Нищо, че клетва се прави в парламента. Карай да върви, той иска да изземе всичката власт, и всички ще са му виновни, ако не му вървят по гайдата.

Т@к, музика и вести, този път не от Боко Тиквата, а от Румен Радев.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар