Зима

Зима
Пролет

24 септември 2021 г.

Ако не ви е срам, че ви правят на идиоти, гласувайте за тия измамници!

Това е унизително „ниво“ на измамници, пуснати от американците чрез слугата им Румен Радев, с поведение, лексика и хилене, рекламно определени като за дебили. За каквито ви мислят... 

 

„Всяка партия, включително ГЕРБ и ДПС, могат да сключат предизборно споразумение с новата партия „Продължаваме промяната“, което да гарантира след изборите работещ парламент и сигурно правителство, ако приемат 5 условия.

Това са да не се увеличават данъците, а да се събират изцяло, да бъдат спрени всички течове в държавата, за да могат работниците и фирмите да получават парите си и да плащат данъците си, образованието да работи добре, а хората да могат да се лекуват качествено в България, без да доплащат. И пето – промяна в закона за съдебната власт.

Това обявиха днес в Стара Загора бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, които на една от централните улици се срещнаха и разговаряха със старозагорци.“


===

Прочетохте ли добре „петте условия“?

Това са думички, все едно изречени от олигофрен, който е чел „Работническо дело“ и се опитва да манкира на изпит с тоя словесен буламач.

Това е унизително „ниво“ на измамници, пуснати от американците чрез слугата им Румен Радев, с поведение, лексика и хилене, рекламно определени като за дебили. За каквито ви мислят.

Ако не ви е срам, че ви правят на идиоти, гласувайте за тия измамници!

*Илюстрацията е истинска корица на Прокопиевия „Капитал“ – същия евтин пропаганден булшит, предназначен за идиоти


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар