Зима

Зима
Пролет

21 септември 2021 г.

А бе, що не вървите на майната си!

Лъжат нагло, даже без да мигат, говорят абсолютни глупости, облечени в евтин станиол, и никой не се намери да ги засече и да ги сложи на мястото им... 

 

От дни наред, от сутрин до здрач от телевизиите не слизат остапбендеровците на Румен Радев. 

Кой плаща или търгува с влияние с такава реклама, натрапена до повръщане?!

НАЛАГАТ НАСИЛА някакъв „ПП“ проект с такава неистовост, че всички мисирки са посрани от лигавене.

Лъжат нагло, даже без да мигат, говорят абсолютни глупости, облечени в евтин станиол, и никой не се намери да ги засече и да ги сложи на мястото им, поръчково мисирките ги гледат с влажни погледи, подмокрени.

Не се намери, защото телевизиите работят ПОД КОНТРОЛ, след Тиквата, сега на Зеления чорап.

Разпределиха ни и кой е „почтен“, и кой е „цвят на нацията“.

Всички измекяри – „почтени“, всички осрали целия политически преход  – „цвят на България“, и почтените, и цвета на нацията ги посочват с изумителна категоричност шепа нови юпита мошеници и някои стари к@ви, дето се тунинговали на „новоморални“ утки.

Като видни представители на АНТИ „синергията с дневния ред на САЩ“, отвратени от тази брутално пробутвана пластмасова реклама на измамници, го казвамe в прав текст:

Абе, Радев, (дето никога нямаш нищо общо с нищо УЖ, понеже си мишок и нямаш доблест дори да се заявиш открито, а чрез позорните си съветници копринков/узунов кадруваш и бродираш партийни буламачи), заедно с ухилените си измамници, що не вървите на майната си! 

Заедно с херомустафа, маята, качена на кола, бабикянци, ристювци, радановци и вся остальная пасмина, „новоморална“, смърдяща с кално политическо минало!


Afera.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар