Зима

Зима
Пролет

2 октомври 2021 г.

Радев, а сега бягай на колене да молиш Корнелия Нинова!

"АФЕРА" манипулирала? Нищо друго не ти остава, освен да молиш същата БСП, която лично ти разцепи! 

 

Когато АФЕРА още преди година и половина написа в прав текст как Румен Радев възторжено разчитал на „десните“, редейки пъзела си за втори мандат, а едно високопоставено лице пред което се радвал му рекло: „А толкоз не се радвай, че оставаш трети на балотажа!“ и ченето му увиснало, сигурно АФЕРА беше „виновна“  и... „манипулираше“. 

Предадоха ли те „десните“, здрасти, че бързам!

Когато АФЕРА не спря да разобличава евтините измамници накачулили Румен Радев, начело с „узуновци“ и „копринковци“, че и на видео го тропосахме сол-т…а на Радев Пламен Узунов, който не се спря да сътворява гаф след гаф, пак АФЕРА беше „виновна“ и... „манипулираше“.

Когато АФЕРА ежедневно вадеше чутовни скандални назначения и гафове, сътворени от кадровиците на държавата Пламен Узунов и Николай Копринков и резултата от двете служебни правителства, в които кадруват тия двамката Радеви е категоричен – ГЕРБ не само не сваля проценти, а даже напротив – вдига ги! – пак АФЕРА беше „виновна“ и … „манипулираше“.

Когато в прав текст написахме на Радев, че първи ще го  предадат десните, които не излизаха от стаята на тавана му в президентството,  и че остапбендеровците, които продуктово позиционира, са пълен потрес, а той заради „синергията с дневния ред на САЩ“ стигна дори дотам да нарушава Конституцията, назначавайки фанфарона харвардец за министър, пак АФЕРА беше „виновна“ и … „манипулираше“.

Когато АФЕРА ясно извади на показ цепенето на БСП от хората Радев, заедно с Кирил Добрев и Гергов, пак АФЕРА беше „виновна“ и … „манипулираше“, въпреки че и бездомните кучета са наясно какви са настроенията в БСП и че там са бесни от ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ.

Когато на АФЕРА пяна и излезе на устата да предупреждава, че само пълни идиоти могат да правят пропаганда и пиар от наглата брутална демонстрация на Херо Мустафа, налазила всички министерства и агенции, че и Военно разузнаване, защото само кретен не си дава сметка, че нагласите на този народ нямат нищо общо с Херо Мустафа, пак АФЕРА беше „виновна“ и … „манипулираше“, заради позорното надупване на Радев на ЧУЖДО ПОСОЛСТВО И ЧУЖДА ДЪРЖАВА.

Сега, Радев, след като „добрите“ десни съвети на женичката ти, „стратези“ и „копринковци“ те набутаха дотук да трепериш как можеш да отлетиш на балотажа, се докара дотам ти да молиш на колене Корнелия Нинова /на която бе казал, като иска да говори с теб, да търси Копринков, той щял да ти предаде!/ и БСП да застанат зад теб РЕАЛНО, защото официално, да, изрецитираха подкрепа, но вътре в БСП са ти бесни и не е ясно какви гласове НЯМА да получиш!

Нищо друго не ти остава, освен да молиш същата БСП, която лично ти разцепи!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар