Зима

Зима
Пролет

29 октомври 2021 г.

Имате право да затворите единствено кучето си

Кои сте Вие, че да си позволявате да решавате кой да бъде затворен под домашен арест? На това безумие трябва да бъде сложен край! 

 

Самозабравянето на управляващите стигна нови, неподозирани от нас висоти. 

Миналата година Онуй от зайчарника затвори държавата, а българите по къщите, без правото да излизат, с полиция, която ги дебнеше като престъпници, ако искат един хляб да си купят. Сега бившата надежда на народа, господин Радев, иска да направи същото. Да ни затвори, без правото да излизаме.

Кои сте Вие, че да си позволявате да решавате кой да бъде затворен под домашен арест? Защото на практика това означава. Как с една заповед ще си позволите да поставите цял един народ в концлагер? Как си позволявате дори да помислите, че можете да затворите пълноправни български граждани, които не са извършили престъпление? Вие нормални ли сте или сте обезумели от амбицията да се докопате отново до власт и до пари?

Господинът Радев заплашва, че можело отново да затворят държавата след две седмици. След като същият изнася лекция пред студенти в затворено помещение. Миналият ден пък в зала Армеец се събра многоброен народ на някакъв концерт. Нещо здравият разум отдавна е избягал от правителството и действията са хаотични, паникьосани и абсурдни.

Колко хора, които са самотни и болни, ще умрат, ако ги затворите и никой няма да им напазарува дори? Колко хора ще се депресират и ще стигнат и до суицидни опити. Впрочем защо не кажете статистиката за психичните заболявания и самоубийствата от локдауна от миналата година. Защо не изследвате цялата тази истерия как се отразява на децата, който плащат най-тежката цена на Вашите престъпления срещу народа Ви!
Всеки момент сте готови и концлагери да отворите за тези, които не вярват на производителите на ваксини, станали вече милиардери. И, разбира се, защото сте обещали и козирували в Брюксел, че ще бъдете послушни и ще третирате народа си като стадо овце! Ще стигнете вероятно и до там Вашата полиция да бие хората по улиците, защото са излезли или защото нямат зелена значка /опс, сертификат/. Ваксината ще ни направи свободни, така ли? Можете и като надпис върху обществените сгради да го сложите, тъкмо аналогията ще бъде пълна!

Това ще го спрем! Ще се съпротивляваме на Вашите престъпления срещу народа Ви. Няма да Ви позволим да ни унищожите. Животът продължава въпреки Вас и въпреки безумията Ви по медиите! Аз нося отговорност за моя живот. Всеки сам решава за здравето и живота си. И предложение - нали ваксинираните са много по-малко, защо не ги затворите тях, за да ги предпазите? Ние ще се справим добре, уверявам Ви. 

На това безумие трябва да бъде сложен край! И ние, българите, ще го сложим! И няма да се съгласим със затварянето. Нито пък с домашните арести и евентуално с концлагери за неваксинирани. А цената ще си я платите! Много скъпо!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар