Зима

Зима
Пролет

13 октомври 2021 г.

Румен Радев не знаел за "двойното гражданство"? Айде бе! Не всички сме ахмаци!

Радев бил подведен?! Радев бил, ах, видите ли, излъган от Кирил Петков?! Същият Радев, който продуктово позиционира и партията на същия Кирил Петков?! 

 

На 18 август 2021 година Румен Радев, който е ментор и създател на служебното си правителство, в което назначава Кирил Петков за министър, изрича:

“Атаката срещу Кирил Петков е атака на корупционери, които искат да върнат часовника назад.“

Това изявление е два дни преди да бъде прекратено канадското гражданство на Петков.

Това изявление е очевадно за всички, които не са кретени и разбраха, че Кирил Петков е лъжец и измамник.

Радев ги нарича „корупционери“.

Сега, след публикуването на цялата документация по казуса от Конституционния съд, като лъсна безапелационно, че Кирил Петков е лъгал и мамил с „двойното си гражданство“, куцо, кьораво и сакато от кръга на Румен Радев налива от девет кладенци вода как, видите ли, Румен Радев не знаел, бил подведен и прочие тинтири-минтири „го излъгали“.

Още на 10 април в заявлението си за отказ от канадско гражданство е от видно по-видно, че Кирил Петков знае прекрасно, че процедурата ще продължи до издаването на официален документ, а дотогава си остава канадец. Нещо повече – Кирил Петков чистосърдечно заявява пред канадските власти, че знае, че остава канадец до приключване на  “на обработката на заявлението” и ще престане да бъде канадец, ако бъде одобрено заявлението.

Към 10 април Петков сам пише, че „се готви за министър“! Което означава, че вече му е предложено да бъде министър! От кого може да му е предложено? Единствено от Румен Радев, който съставя предстоящото служебно правителство!

Правосъдният служебен министър Янаки Стоилов собственоръчно пише до КС, че Кирил Петков е с двойно гражданство към 14 септември 2021. Четири месеца /!!!/ след назначаването му за министър от Румен Радев!

И Румен Радев не знаел?! И Румен Радев бил подведен?! И Румен Радев бил, ах, видите ли, излъган от Кирил Петков?! Същият Румен Радев, който продуктово позиционира и партията на същия Кирил Петков?!

Айде бе! Не всички сме ахмаци!

Дори и да повярваме на тая БЕЗУМНА ТЕЗА, че Румен Радев не е знаел, то това означава, че екипа на Румен Радев е тъп, като гьон, абсолютно неграмотен юридически и престъпно безотговорен да не си провери кадрите, още повече бъдещи министри!

Истината е простичка. Румен Радев прекрасно е знаел. Кирил Петков очевадно му е набутан от любимите му „синергични с дневния ред на САЩ“ и единственото, което прави откакто е нарушил Конституцията е да клейми всеки, който изрича истината, като „корупционер“ или „манипулатор“. И да нарича истината „компромати“.

Точно както го правеше Бойко Борисов.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар