Зима

Зима
Пролет

1 октомври 2021 г.

Българските офицери пред американското знаме ли са се клели?

Явно според нашите (а дали са наши вече?) офицери, няма нищо странно чужд посланик да посещава служба по военно разузнаване
 
 
 
Снимката, на която Министърът на отбраната и български офицери гордо се кипрят до чужд посланик, в случая вездесъщата Херо Мустафа, предизвиква в мен единствено отвращение и срам. 
 
Явно според нашите (а дали са наши вече?) офицери, няма нищо странно чужд посланик да посещава служба по военно разузнаване.

Ние отдавна сме окупирана от САЩ държава. Американската армия трайно се е настанила в наши военни бази. Дори имат споразумение за безнаказаност, ако извършат престъпление на българска земя. Херо Мустафа предлага министри в служебното правителство, привиква Президент и Премиер на доклади на Козяк, посещава НАП и други институции. А сега и военното разузнаване.
 
И да питам тези български офицери на кого служат? Когато давахте клетва, пред американското знаме и знамето на НАТО ли беше? И кого ще пазите - България или интересите на САЩ? Които впрочем включват това да ни направят фронтова линия? Крайно време е да разберем, че ни унищожават. Българската армия беше унизена, разформирована, а оръжията ни - нарязани. За да могат американците да дойдат на наша земя и да ни продават прескъпо техните остарели самолети и то авансово, защото още не сме ги видели!
 
Тези, които издават държавна тайна и военни тайни на американците, са едни жалки национални предатели. И съд ще има!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар