Зима

Зима
Пролет

25 октомври 2021 г.

Рок легендите U.D.O. ще представят новия си албум в България (видео)

Udo Dirkschneider описва Game Over като “страхотна комбинация от взривяващи рифове, завладяващ ритъм и истински корав рок”

 

 

Рок легендите U.D.O. ще представят новия си албум в България на 26 март 2022 в зала "Христо Ботев"! 

Турнето на титаните ще обиколи някои от най-горещите музикални точки, включително и София.

Новият албум на U.D.O. носи името Game Over и има силни социални послания на теми като глобалните климатични промени и войните. Udo Dirkschneider споделя, че “новият албум е обективен и трезв поглед към реалността, от очите на артист, който е обиколил света и е видял много”. Самият той описва Game Over като “страхотна комбинация от взривяващи рифове, завладяващ ритъм и истински корав рок”.

U.D.O. идват в София в невероятна форма и обещават на феновете едно наистина разтърсващо шоу. Бандата пристига в състав Udo Dirkschneider (вокали), Andrey Smirnov (китари), Fabian Dee Dammers (китари), Tilen Hudrap (бас), Sven Dirkschneider (барабани). Концертът на 26 март 2022 в зала Христо Ботев ще подари на феновете невероятни емоции с чисто нови парчета от актуалния албум Game Over, както и с най-големите им хитове.
Бандата е приготвила и специална изненада, като към турнето ще се присъединят и две съпорт групи, които скоро ще бъдат обявени.

Билетите за шоуто на U.D.O. могат да бъдат закупени в мрежата на Билет.бг, както и онлайн на sme.bilet.bg. Първите 200 билета са на промоционална цена от 40 лева, след изчерпването на които останалите билети до 31.12.2021 ще се продават на цена от 50 лв. 

От 01.01.2022 до 25.03.2022 цената скача на 60 лева, а в деня на концерта – на цена от 70 лв.




Няма коментари:

Публикуване на коментар