Зима

Зима
Пролет

1 ноември 2021 г.

Мустафата, а кога ще се възмутиш от мизерията?

И тези посланици се държат така в България, защото тук стана като разграден двор. А политиците ни са само в поза "партер" пред някои посолства! 

 

Категорично не подкрепям насилието. Дори срещу Рейнбоу ЛГБТ не знам какво си клуб. 

Но още по-голямо възмущение предизвика в мен визитата на единадесет чужди посланика, начело с Мустафата (тоест Нейното Превъзходителство американския посланик Хероиня Мустафа), в клуба и лицемерното им тръшкане и възмущение от тоз толкоз нехуманен и нелиберален акт. 

В България миналата година млади хора бяха пребити като кучета зад колоните на Министерски съвет. Мустафата мълчеше като пукал. В България пенсионерите си броят стотинките и мизерстват - Мустафата мълчи! В България недосегаемите убиват и изнасилват - Мустафата мълчи! В България се прегазват с кални ботуши гражданските права на българите - Мустафата мълчи! 

Всъщност да видим какво харесва Мустафата - харесва да слушкаме, да се правим, че не виждаме американските бази на българска земя и да не повдигаме въпроса за тях, да плащаме авансово милиарди за чертежите им на самолети, да правим прайдове, а не армия, децата ни да празнуват Хелоуин, а не българските традиции, да слушат американската упадъчна музика и филми за различни, по-различни, все по-различни и т.н.. Да ни налагат изкривени ценности. Една нация от затворници, проститутки и авантюристи ни казва как да живеем и се опитва да ни наложи техния изкривен морал и ценности.  

Мустафата не се възмущава от корупцията при управляващите, а се гушка с всеки, който клекне пред нея на килимчето на Козяк, тя не се възмущава от съсипването на една древна държава, а ни се хили и ни цитира на развален български стихотворения, които само българин може да разбере. Мустафата не се възмущава от това, че има все по-малко и по-малко българчета, стига да има все повече и повече ЛГБТ! Това са им ценностите. Това им е Америка! Това се опитват да ни наложат. 

Въпросът е: Ние искаме ли ги да ни се бъркат в нашите работи? Тези дни изтече едно видео, от което се вижда грубата, арогантна и нагла намеса на американците във външната ни и вътрешна политика. Българските политици също мълчат като пукали. Радев направо да си промени лозунга - не "С Вас съм!", а "С Козяк съм!". Срамно и позорно поведение. 

И тези посланици се държат така в България, защото тук стана като разграден двор. А политиците ни са само в поза "партер" пред някои посолства!

Херо Мустафа

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар