Зима

Зима
Пролет

4 ноември 2021 г.

"Журналисти" или истерични хипохондрици

Никого не чуват, прекъсват, врещят върху думите на поканения, който има различно мнение... 

 

„Антителата не показват защитеност и тези, които имат антитела пренасят заразата!“ – пищи Виктор Николаев по Нова телевизия.

Тия, които са ваксинирани също пренасят заразата, ама запененият Николаев няма кой да го затапи, за да изсмуче два валидола, че аха-аха ще получи нервен срив, докато защитава на амбразурата зелените сертификати. С тъпия аргумент – ама така е в САЩ, така е по света… По света стават и съвсем различни неща откъм ваксините и зелените сертификати, ама по телевизията не ги обаждат, щото са в разрез с „правилната“ властова линия.

Двамата ТАКА НАРЕЧЕНИ „ВОДЕЩИ“ вместо да си вършат журналистическата работа, врещят ИСТЕРИЧНО в защита на зеления сертификат все едно работят в Министерството на Кацаров и са цанени за дърварски пропагандатори.

Поканили Мая Манолова и тъй като тя се обявила срещу зеления сертификат, гракнаха като платени гаулайтери на властта – ауууу, оуууу, ние сме се за зелените сертификати.

Никого не чуват, прекъсват, врещят върху думите на поканения, който има различно мнение.

Виктор Николаев даже безумно отсича: „Аз се отказвам от този разговор за ковид!“. Нацупен, като че ли са му взели легенчето, в което да плюе, за да се тества пред входа на Нова телевизия.

В телевизиите дни наред истеризират до налудничавост. В bTV e същата история. Гледайки ги, човек остава с усещането, че в тях е бъкано с хипондрици във фаза на крайна страхова невроза.

Колкото  повече продължава подобно „журналистическо поведение“, толкова по-отвратени са зрителите и толкова повече българите няма нито да се ваксинират, нито да спазват каквито и да е зелени сертификати.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар