Зима

Зима
Пролет

8 ноември 2021 г.

Сдъвчете си дипломите!

Забравиха Хипократовата клетва и в неистовата си алчност да печелят и да заемат сладки постове, са готови дори да убиват хората 

 

Започвам все повече да се съмнявам в медиците. Не в медицината, а в тези, които я практикуват в лична изгода, без да се замислят колко много вредят на пациентите си. 

След като математици ме убеждават колко са опасни вирусите и колко от нас ще измрат яко (каква мъка, че явно това не се случва), сега вирусолозите, решени в траурни дрехи, ни уведомяват, че всяка година трябвало да се ваксинираме (тоест да участваме в медицинските експерименти с разни продукти), включително и децата.

А сега тази мислителка да каже как влияят ваксините върху организма и какви странични ефекти може да има дори от дългогодишно изпитани ваксини. И как може организма да се съсипе от постоянните имунизации. Имам усещането, че не само ни лъжат, но и си плюят на дипломите тези, които искат да са удобни на властта и най-вече, да захлебят покрай тази истерия.

Защо тази прехвалена доцентка (то в България професори, доценти и академици ги произвеждаме на тонове), не каже, че на практика, понеже вирусът мутирал, ще правят клиничните изпитания на терен с всички, които нямат достатъчно разум да помислят в какво ги въвличат. И през няколко месеца ще ги бодат, докато смъртността наистина удари върхове.

Защо никой от тези медици не разкаже за вече известните случаи на заразени, болни и починали от ковид ваксинирани?!? Защо не коментират например видните на сайта на Европейския парламент данни за над един милион тежки странични реакции от ваксината и около 5000 починали след ваксиниране. Защо не коментират как се отразява постоянното бъркане в носа на здравето на хората?

Тези изрУди забравиха Хипократовата клетва и в неистовата си алчност да печелят и да заемат сладки постове, са готови дори да убиват хората. Защото, при положение, че данните за уврежданията и смъртността от тези ваксини, са истина, те извършват геноцид в особено големи размери! А всеки, който ги подкрепя, е съучастник в това.

Аз вярвам на науката и точно затова не искам да ме лъжат така нагло. Да кажат за страничните ефекти, да кажат защо в някои държави забраниха експерименталките на Астра Зенека и Пфайзер, да кажат за публикуваните в световни медии случаи на починали веднага след ваксиниране, тежките увреждания на други хора от тях и колко ваксинирани общо са починали тази година от ковид или като вследствие от уврежданията от експерименталките. Ако кажат цялата истина, можем да преценим риска и да вземем наистина информирано решение.

А сега просто едни престъпници заради едни пари извършват умишлени убийства и увреждания на хората!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар