Зима

Зима
Пролет

20 декември 2021 г.

Повече НАТО не ни трябва тук

Без война, ние сме окупирана държава. Американското посолство си назначи правителство в България. И всичко това - под овчите възторзи на тълпата... 

 

След като си назначиха правителство, от САЩ решиха, че трябва да имат повече войски на българска земя. 

Висш генерал от НАТО поискал повече войски на алианса в България и Румъния. СРЕЩУ РУСИЯ! Нас българите явно никой не ни пита какво искаме.

Това, което управляващите последните десетилетия направиха, е да ни превърнат във фронтова линия. Четири американски бази - БЕЗПЛАТНО стоят на българска земя. Сега САЩ/НАТО искат още повече. Направо американската армия да ни окупира и да приключва тази мъка. 

Още когато Сюлейман Паси рева от облекчение, че си е изпълнил задачата да влезем в този злокобен съюз, ние вече нямаме независимост, а българската земя е на разположение на тези, които 500 години ни оставиха под турско робство и винаги са били срещу България. 

САЩ искат бази в Атия и Балчик. За да си разположат войските там. Безплатно, разбира се, нали сме им съюзници (не знам защо не се сещат, че сме им съюзници, когато трябва да плащаме авансово за едни чертежи, а се сещат, когато искат безплатно земята ни за армията си). А вече си имат и правителство, което да го разреши и мнозинство в Народното събрание, което да го одобри.

Без война, ние сме окупирана държава. Американското посолство си назначи правителство в България. И всичко това - под овчите възторзи на тълпата...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар