Зима

Зима
Пролет

12 декември 2021 г.

Подаръци, които никога да не подарявате на партньора си за Коледа

По-скоро показват тривиалност, безразличие, нещо повече – липса на познаване на половинката...

 

 

Коледа наближава. 

Обвързаните дами и онези, които отскоро се срещат с някой специален вероятно са започнали трескаво чудене какъв коледен подарък да изберат за половинките си. Мъжете често са сложни за избиране на подарък. Не всички обичат да носят бижута. Някои предпочитат да избират сами, дрехите, парфюмите си, не се радват лесно на посредствени подаръци, което прави избора на дамите истинско предизвикателство.

Всъщност, не само дамите са придирчиви, що се отнася до подаръците. Мъжете също имат своите предпочитания и много от тях не са никак лесни за подаръци.

Има някои подаръци обаче, които никога не трябва да подарявате на партньора си. Те са неподходящ израз на любов. По-скоро показват тривиалност, безразличие, нещо повече – липса на познаване на половинката. Ако решите да подарите някой от подаръците, за които ще споменем по-долу, с тях надали ще зарадвате човека до вас. По-вероятно е да го накарате да мисли, че просто сте отбили номера, колкото да му подарите нещо.

Коледният подарък за интимната половинка трябва да подсказва, че сте го слушали добре през цялото време и сте забелязали кои са нещата, за които той говори с плам. Ако сте успели да го зарадвате с нещо, което истински желае, вие ще направите партньора си истински щастлив.

Но ако нямате никаква идея какво да му подарите, най-добре избягвайте следните тривиални подаръци. Те са всичко друго, но не и подходящи за половинката ви за Коледа.

Комплект за бръснене

Много жени ще си кажат, че комплектите за бръснене са чудесен подарък, защото са практични, винаги са нужни, нали? Един мъж винаги се бръсне, затова и няма да сте си хвърлили парите на вятъра, а пък той ще остане доволен, че ще му влезе в употреба. Грешите и много се лъжете. Комплектите за бръснене, одеколоните и другите подобни на тях мъжки пособия са безкрайно тривиални и са омръзнали на мъжете. Няма да зарадвате партньора си с такъв подарък. Дори на някои мъже може да им стане неприятно именно защото с такъв подарък показвате безразличие към това какво ще подарите.

Аксесоари за бюрото

Аксесоарите за бюрото са подходящи може би за колега или приятел, който не ви е никак близък, но когато става въпрос за половинката ви, подобни делови и безчувствени подаръци са не само излишни – те са пагубни за връзката ви. С такъв подарък сякаш казвате на партньора си, че не мислите за него и не ви пука какво ви е говорил, за какво ви е разказвал, какви са неговите страсти и хобита.

Куфарче с инструменти

Този подарък е подходящ само и единствено ако сте сигурни в страстта на половинката ви в поправянето на разни неща. В противен случай този подарък е изключително неподходящ за Коледа, рожден ден или какъвто и да е повод.

Коледна пижама


Още един пример за подарък в последния момент, с който издавате, че нямате никаква идея с какво да зарадвате любимия си мъж. А и колко мъже обичат да спят с пижама или да се размотават вкъщи, облечени като анимационен герой? Помислете за това, преди да купите пижама, още повече с коледни картинки.

Прекалено скъп подарък

Може да сте избрали страхотен подарък, който е и същевременно невероятна идея, но ако е прекалено скъп, това може да се окаже проблем. Повечето мъже не обичат да получават твърде скъпи подаръци от нежните си половинки, защото това влияе зле на мъжкото им самочувствие и его. Бъдете по-умерени.


 



Az-jenata.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар